Beta Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Beta

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kayasultan Sok. No: 83 Hayriye İş Merkezi Daire: 7 Kozyatağı Mh. Kozyatağı Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 445-3020 ara

Hakkında

Beta:

Beta Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Dedesilbenzin ve linier akil benzen sülfonik asit sodyum toluen sülfonat paratoluen sülfonik asit. . . . . . . . . . sabun tozu gliserin çamaşır suyu ve her nevi kimyevi maddeler. . . . Şirket gerekli gördüğü takdirde serbest bölgelerde arsa satın alabilir, depo inşa edebilir veya kiralayabilir, sahip olunanları kiraya verebilir, bu bölgelerde ticaret ve sanayi işleriyle uğraşabilir, Şirket bu maksat ve mevzuuları için hakiki hükmi şahıslar tarafından şirke lehine verilecek kefaleti kabul edebilir. Amaçlarını gerçekleştirebilmek için şirketin borçlarına ipotek rehin kefalet ve diğer her türlü teminatları verebilir, şirket alacaklarının teminatı olarak her türlü ayni ve şahsi teminatları alabilir, Şirketin amacına ulaşabilmesi için gerekli makina ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap edebilir, satın alabilir, satabilir, devir ve ferağ edebilir, kiraya verebilir veya kiralayabilir, gayrimenkullerin üzerine irtifak intifa gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti kat irtifakı tesis, iktisap devir ve ferağ edebilir, depo satış mağzaları ve idare binaları inşa edebilir. Taşınmaz mallar için satış vaadinde bulunabileceği gibi başkalarının satış vaadlerini kabul edebilir. Tesellüm ve temlik muameleleri yapabilir. Bu hususta sözleşmeler aktedebilir, özellikle kefalet garanti ve işletme rehni tesis edebilir. Yurtiçinden ve yurtdışından istikrazlar akdedebilir, avans ve uzun orta ve kısa vadeli krediler alabilir veya kredili ithalat hukukunu kullanabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 412407 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Ocak 1999 tarihinde kuruldu. Beta, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan inşaat malzemesi.

Soru & Cevap:

Beta'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Beta'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.