Bestaş Grup Tıbbi Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Bestaş Group Tıpbi Elektronik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Müderris Salih Rüştü Sok. No: 9 Üçler Apt. Daire: 3 Nispetiye Mh. 2. Ulus Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 281-9110 ara

Hakkında

Bestaş Group Tıpbi Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.:

Bestaş Grup Tıbbi Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Tıbba, laboratuarcılığa, kimyagerliğe, eczacılığa, elektronik alanındaki sanayi tesislerine eğitim işlerine fayda sağlıyacak her cins araştırma ve uygulama için cihaz, malzeme, makina alım satımını, ithalatını ve montajını yapmak Şirket faaliyetleri ile ilgili menkul ve gayrimenkul mallar arazi arsa satın almak bunlar ve üzerinde her türlü inşaat yapmak satmak kiralamak ve bunlar üzerinde her türlü ipotek vesaire hakları tesis kabul ve fek etmek üçüncü şahısların bankalara olan borçları için ve bankalara şirket için ipotek rehin kefalet ve her türlü teminatları vermek aynı şekilde verilecek teminatları kabul ve fek etmek ve şirketin 23. 6. 2009 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 337526 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Kasım 1995 tarihinde kuruldu. Bestaş Group Tıpbi Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan tıbbi araç.

Soru & Cevap:

Bestaş Group Tipbi̇ Elektroni̇k San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tıbbi araç
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bestaş Group Tipbi̇ Elektroni̇k San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.