Besan Metal İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Besan Metal

Başakşehir, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İkitelli Org. San. Blg. Dolapdere San. Sit. No: 88-90 12. Ada Ziya Gökalp Mh. İkitelli Küçükçekmece, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 549-9696 ara

Hakkında

Besan Metal:

Besan Metal İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü demir-çelik ürünleri;Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platin, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak Her türlü demer-çelik ve plastik ten küpeşte, korkuluk sistemleri bunların parçalırı, demirleri, boruları, dirsek, flanş, pleksi imalatı ihracatı ve ithalatını yapmak. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gayri menkuller ulaşım ve diğer araçlar alır satar kiralar kiraya verir ipotek eder alır irtifak gibi aynı haklar iktisap edebilir inşaat ifraz ve tevhid kat irtifakı kat mülkiyeti tesis eder ipotekleri uzatabilir değiştirir fek eder kiralar kiraya verir kira akdini tapuya tescil ettirir. Gayri menkullerle ve aynı haklarla her türlü ve çeşit iltizamı ve tasarrufi işlemlerde bulunabilir. 7. 9. 2011 tarhinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 614271 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Ocak 2007 tarihinde kuruldu. Besan Metal, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan alüminyum doğrama.

Soru & Cevap:

Besan Metal'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alüminyum doğrama
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Besan Metal'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.