Berko İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şirketi

Berko İnşaat

Kadıköy, İstanbul

10 kişiden %96'si beğendi (4.8)

İletişim bilgileri

Adres: Koşuyolu, Katip Salih Sk. No:18, 34718 Kadıköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 456-6870 ara

Hakkında

Berko İnşaat:

Berko İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şirketi

İnşaat sektörünün ihtiyacı olan her türlü malzemenin izolasyon cephe ısı yalıtım malzemeleri ile su ses yalıtım sistemleri malzemeleri her türlü cephe ve çatı kaplama ve çatı kaplama malzemeleri, . . . . . . . alım satımı ithali ihracı dahili satışını yapmak Şirket faaliyetleri için lüzum görülecek her türlü gayrimenkul malları veya gayri menkuller hükmündeki hakları, her çeşit menkul malları veya gayrimenkuller üzerindeki her çeşit ayni ve şahsi her türlü hakları satın almak, trampa, takas, iktisap, devir veya temerrüt edebileceği gibi elden çıkarabilir, şirketin işleri için lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul mallar ile hak ve tesisler üzerinde şirket için reihn ve ipotek tesisi edebilir, kabul edebilir, fek edebilir, hak ve alacaklarının temini ve tahsili için aynı ve şahsi her türlü teminatı verebili, rehin ve ipotek alabilir verebilir, gösterebilir Her türlü menkul ve gyrimenkul ve gayri maddi haklar iktisap etmek, kiralamak kiraya vermek icabında almak ve satmak giriştiği iş taahhütlerin gerektirdiği hallerde başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerine şirket lehine rehin veya ipotek tesis etmek veya bunlar üzerine her türlü hakları iktisap etmek ve şirketin 27. 11. 2012 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 524371 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Mayıs 2004 tarihinde kuruldu. Berko İnşaat, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan İnşaat firması. Bu mekan toplam 10 oy üzerinden 4.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.berkoinsaat.com

Berko İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İnşaat Firması

Konum

Bu bölümde Berko İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

benım askerı ücret neden 39 tl yattı 270 yatacagı yerde ne yapmam gerekıyor soylermısınız kardeşş


berko inş bünyesinde çalışmak beni gururlandırıyor dediğim gibi.çalışnların çalışma prensipleri beni berko inşatın yanında olma kanısını uyandırdı.gerçekten iyi bir personel kadrosuna sahipsiniz bildiğim kadarıyla. ben bu sektöre BERKO İNşž yanında başladım bana gerçekten öğrettikleri okuluma iyi yönde yansıdı.