Ben Tanıtım Hizmetleri Organizasyon İnternet Yayıncılığı Prodüksiyon İthalat İhracat Tic. Ltd. Şti

Ben Tanıtım Hizmetleri Organizasyon İnternet Yayıncılığı Prodüksiyon İthalat İhracat

Konak, İzmir
Ben Tanıtım Hizmetleri Organizasyon İnternet Yayıncılığı Prodüksiyon İthalat İhracat

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Ismet Kaptan Mahallesi, şair Eşref Bulvarı No: 28 Kat: 7/13 Sınmaz Boyalı İş Merkezi, 35210 Konak Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 464-6315 ara

Hakkında

Ben Tanıtım Hizmetleri Organizasyon İnternet Yayıncılığı Prodüksiyon İthalat İhracat: 07.01.2010 tarihinde 1333451 sicil numarası ile İzmir Ticaret Odası'na kayıt olan Ben Tanıtım Hizmetleri Organizasyon İnternet Yayıncılığı Prodüksiyon İthalat İhracat, halen İzmir'in Konak ilçesinde faaliyet göstermektedir. İşletmenin resmi ünvanı: Ben Tanıtım Hizmetleri Organizasyon İnternet Yayıncılığı Prodüksiyon İthalat İhracat Tic. Ltd. Şti.'dir. Kayıtlı olduğu İZTO meslek grubu: 60 - REKLAM AJANSLARI VE PİYASA KAMUOYU ARAŞTIRMA FAALİYETLERİ Ben Tanıtım Hizmetleri Organizasyon İnternet Yayıncılığı Prodüksiyon İthalat İhracat, İzmir, Konak ilçesinde yer alan reklam ajansı. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mayatanitim.com.tr

Ben Tanitim Hi̇zmetleri̇ Organi̇zasyon İnternet Yayinciliği Prodüksi̇yon İthalat İhracat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Reklam Ajansı
  • Grafik Tasarımcısı
  • Toplantı Planlama Hizmeti
  • Web Sitesi Tasarımcısı

Konum

Bu bölümde Ben Tanitim Hi̇zmetleri̇ Organi̇zasyon İnternet Yayinciliği Prodüksi̇yon İthalat İhracat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.