Be Ka Sağlık Eğitim Tıbbi Malzeme Tekstil Turizm Gıda İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Be Ka Sağlık Eğitim Tıbbi Malzeme Tekstil Turizm Gıda İnşaat

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Çırpıcı Mh. Prof. Turan Güneş Caddesi, No: 117, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 664-6555 ara

Hakkında

Be Ka Sağlık Eğitim Tıbbi Malzeme Tekstil Turizm Gıda İnşaat:

Be Ka Sağlık Eğitim Tıbbi Malzeme Tekstil Turizm Gıda İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Tıbbın her dalında klinik, poliklinik, diyaliz merkezleri biyokimya ikrobiyoloji, patoloji, röntgen ve şirket kendi ihtiyacı için menkul mallar ve gayrimenkul mallar edinmek bunları kiraya vermek kiralamak satın almak şirketin konusu amacıyla ilgili faaliyetler için faydalı olan ihtira hak ve baratlarının lisans imtiyaz ve telif haklarını marka model resim ve ticari ünvanlarını know how gibi hakları iktisap etmek kiralamak kullanmak satmak kiraya vermek üzerinde intifa ve rehin hakları tanımak gibi hukuki tasarruflarda bulunabilir, royalty anlaşmaları yapmak konuları ile ilgili teşvikler almak, Her nevi inşaat ve onarım işleri yapmak yaptırmak. Arsalar satın almak veya başkalarının arsalarının üzerinde kat karşılığı binalar inşa etmek. Her nevi mesken iş hanı ticarethane kooperatif fabrika binaları okul hastane inşaa etmek her türlü resmi ve özel ihalelere katılmak teklif vermek. Arsa tarla sahipleriyle anlaşmak suretiyle imar planları imar planlarına uygun parselasyonlar mevzi imar planları yaptarmak, arsa ve tarlaları parsellemek suretiyle almak satmak ve işin komisyonculuğunu yapmak. ve 12. 9. 2005 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 444169 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Eylül 2000 tarihinde kuruldu. Be Ka Sağlık Eğitim Tıbbi Malzeme Tekstil Turizm Gıda İnşaat, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan sağlık.

Soru & Cevap:

Be Ka Sağlik Eği̇ti̇m Tibbi̇ Malzeme Teksti̇l Turi̇zm Gida İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sağlık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Be Ka Sağlik Eği̇ti̇m Tibbi̇ Malzeme Teksti̇l Turi̇zm Gida İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.