Batuhan Mimarlık ve Yapı Tasarımı San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Batuhan Mimarlık Ve Yapı Tasarımı

Büyükçekmece, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Cad. No: 68/H Abaylar İş Merkezi Gürpınar Mh. Büyükçekmece, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 880-7776 ara

Hakkında

Batuhan Mimarlık Ve Yapı Tasarımı:

Batuhan Mimarlık ve Yapı Tasarımı San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Kentsel ve kırsal arazi ve arsa düzenlemeleri parselas yon ve planları halihazır harita imar planı ve mevzii imar planı ve çizimi aplikasyon ifraz tevhid yola terk tescile konu olan harita ve planlar yapmak. Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yaomak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi arsa daire ev dükkan işyeri ve diğer emlak alımı satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleş meler düzenelemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı satımı pazarlamasını yapmak. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daire leri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebi lir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 646283 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Kasım 2007 tarihinde kuruldu. Batuhan Mimarlık Ve Yapı Tasarımı, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan mimarlık ve iç mimarlık büroları.

Soru & Cevap:

Batuhan Mi̇marlik ve Yapi Tasarimi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mimarlık ve iç mimarlık büroları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Batuhan Mi̇marlik ve Yapi Tasarimi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.