Batu Pompa ve Hidrofor Sistemleri San. Tic. Ltd. Şirketi

Batu Pompa Ve Hidrofor Sistemleri

Tuzla, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Küçük Oto San. Sit. No: 177 İdris Güllüce Kültür Merkezi Karşısında B-5 Blok Aydıntepe Mh. Tuzla, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 493-4350 ara

Hakkında

Batu Pompa ve Hidrofor Sistemleri:

Batu Pompa ve Hidrofor Sistemleri San. Tic. Ltd. Şirketi

Pompa, hirdofor ve su sistemleri ile ilgili her türlü malzeme ve sistem imalatı ve montajı, basınçlı kap, membranlı hidrofor tankı ve genleşme tankı imalatı Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak menkul ve gayrimenkul mallar iktisap edebilir bunları kiralar işletir kiraya verebilir, rehin ve ipotek verebilir, başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ve aleyhine ipotek tesis edebilir ve gerektiğinde fekk ve tadil edebilir, şirketler kurabilir, kurulmuş şirketlere iştirak edebilir ve ayrılabilir, gerekli gördüğü resmi ve özel ihalelere katılabilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 644951 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Kasım 2007 tarihinde kuruldu. Batu Pompa ve Hidrofor Sistemleri, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan sıhhi tesisat malzemeleri satış.

Soru & Cevap:

Batu Pompa ve Hi̇drofor Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sıhhi tesisat malzemeleri satış
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Batu Pompa ve Hi̇drofor Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.