tüketici hakları hakem heyetleri

Batman Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti

Merkez, Batman

4 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Kültür Mah. Adalet Caddesi, Yeni Hükümet Konağı, Merkez, Batman Haritayol tarifi

Telefon: +90 (488) 215-2816 ara

Hakkında

Batman Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti: Batman Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti Batman, Batman ilçesinde tüketici hakları hakem heyetleri. Batman Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti, Batman, Merkez ilçesinde yer alan tüketici hakları hakem heyetleri. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Batman Tüketi̇ci̇ Sorunlari İl Hakem Heyeti̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tüketici hakları hakem heyetleri

Konum

Bu bölümde Batman Tüketi̇ci̇ Sorunlari İl Hakem Heyeti̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Meraba tüketici heyete başvurusu çoktandır yapmışsım telefonumu ne zaman heyet için teslim etmem gerekir tesekurler


Sosyal medya hesabımdan yapmış olduğum urun anlatıldığı gibi çıkmaması üzerine iletişime geçmek istedim fakat hiçbir şekilde ulaşım saglayamadim cevap verilmedi en kısa zamanda yazılı şikayet için ürünle ve kanitimla beraber geleceğim dava açılmasını ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum.


05-08-2014 tarihinde İstanbul Esenyurtta bulunan SIGLAN OTO AKSESUAR 'dan MUSTAFA DEMİR isminde bi şahıs ile görüştüm kendisinden oto parçası siparişi verdim.İnternetten araştırdığım kadarıylan oturaklı yeri belirgin bir firma olduğundan itibar ederekten siparişte bulundum.Kendisine adres bilgilerimi gönderdim ve siparişi vermem üzerine en geç 2 gün içerisinde bana PTT kargo ile elime ulaşacağını belirtti. 07-08-2014 tarihinde PTT kargo ile gelen malzeme için kargoya gittim ve yerinde ödeme ile mal'ı teslim aldım.hemen oracıkta paketi açıp malzememi kontrol ettim Fakat paket içerisinde sipariş ettiğim malzemenin dışında farklı boyutta plastik borular vardı.Firmaylan yerinde teslim edildiği vakit ücreti kargoya ödemem şeklinde bir görüşmemiz olduğundan hemen PTT kargoya bunu almıycağımı çünkü istemiş olduğum malzemenin bana gelmediği içinde sadece boruların olduğu söylememe rağmen kargo çalışanı siz paketi teslim alıp ödemeyi yaptığınız takdirde bizim size ödemeyi tekrar vermemizin mümkün olmuycağını söyledi Bende hemen firmayı arayıp bana gönderdiğiniz malzede bi yanlış olduğunu asıl istediğim oto aksesuarların içinde olmadığını belirttim.Firma yetkilisi tamam biz takrar size göndericeğiz demesi üzerine telefonu kapattım. Aradan 2 gün geçti firmadan haber çıkmadı ve firmayı aradım ve telefonlarıma bakılmadı. Her defasında tekrar tekrar aramama rağmen telefonlarıma cevap verilmedi farklı telefonlardan aradım açıp yüzüme kapatıldı.ve daha sonra firma yetkili MUSTAFA DEMİR telefon hattını iptal etti.Kendisine ulaşamıyorum.Yanlız firma adresleri bende bulunuyor muhattap bulamıyorum sanırım dolandırıldım sizden yardımızı rica ediyorum. Firma adres: SIGLAN OTO AKSESUAR istiklal caddesi pehlivan sok.no:29 ESENYURT KIRAÇ/ İSTANBUL yetkili: MUSTAFA DEMİR: 0541 909 05 80 (kargodan teslim aldığımın faturasıda bende bulunuyor) : BENİM TEL: 05426148569


Kanun var ama uygulama yok kanunlar adamına göre değişiyor