kurum

Batıkent Zabıta Müdürlüğü

Çankaya, Ankara

4 kişiden %0'si beğendi ()

İletişim bilgileri

Adres: Yenimahalle, 368. Sk, 69-81, 06370 İlk Yerleşim, Ankara, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

Batıkent Zabıta Müdürlüğü: Batıkent Zabıta Müdürlüğü Ankara, Buca ilçesinde kurum, zabıta. Batıkent Zabıta Müdürlüğü, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Batikent Zabita Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • zabıta

Konum

Bu bölümde Batikent Zabita Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın Başkanım, Batıkent 4.cad. Girişim Çarşısı önü oto park alanına kaçak olarak kral oto ve halı yıkama yapılmıştır defalarca belediyeye şikayette bulunmamıza rağmen halaa orda bulunmaktalar git gide büyüyerek prafarbik ev dahi yaptılar. bizler mahalleli olarak tehtit ediliyoruz muhtarımız Şükran hanım da dahil olmak üzere bize kimse birşey diyemez sizlerin canı yanar diye tacizlerde bulunuyorlar, evlerimize 20metre uzaklıkta balkonlara çıkmayı bırakın perde bile açamıyoruz görüntü ve gürültü kirliliği hat safada bunlara bu rantı kim veriyor belediye ile ortak çalıştıklarını dahii düşünmekteyiz lütfen bu feryadımıza kulak verin Başkanım tek size güveniyoruz artık mahiyetinizdeki çalışanları gönderip baktırabilirsiniz. Mamakta bile kentsel dönüşüm yapılmışkan Batıkent gibi nezih bir semtte böyle bir görüntü hazmedilir gibi değil efendim ilginizi bekliyoruz saygılarımızı sunarız


Sayın ilgili, biz Batıkent Kent Kop Mahallesi sakinleriyiz. Girişim Çarşısı önündeki otopark alanına kaçak Kral Oto ve halı yıkama açılmıştır mahalleli olarak bundan çok rahatsızız evlerimize 20metre mesafede gürültü ve görüntü kirliliği hat safada. perdelerimizi dahi açamıyoruz balkonlara çıkamıyoruz. Defalarca durumu bildirdik bir sonuç alamadık, şimdiye kadar dur denmeliydi. Ortak çalışıldığını düşünüyoruz artık, halkın huzur ve refahını hiçe sayıyor. Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza dahi şikayette bulunacağız ilgilenin artık lütfen bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinden kurtulun, saygılar sunarız.



Sayın Müdürüm, Ankara Batıkent Kent Kop Mah. Girişim Çarşısı önündeki araç park yerine kaçak oto ve halı yıkama yapılmaktadır, bunlar mafya herkesi sindirmişler defalarca belediyeyi ve zabıtayı aramamıza rağmen bir sonuç alamadık, kimse sesini çıkaramıyor, muhtarlığa gittiğimizde ise muhtarımız Şükran Hanım beni de tehtit ettiler masamı yumrukladılar mecburen yazı verdim sizde uğraşmayın belalı insanlar dedi. Batıkent gibi sakin nezih bir semtte böyle bir görüntü evlerin içinde sanayi, 20metre mesafede araç ve halı yıkama lütfen elinizi vicdanınıza koyun sizlerin evinin önünde olsa dayanabilirmiydiniz, hem görüntü hem gürültü kirliliği.

Sizden yardımlarınızı bekliyoruz saygılarımı sunarım.


bayram sabahı uyandık ve penceremizin önünde bir vahşete tanık olduk. Komşularımız büyük bir rahatlıkla kurbanlarını kesmiş ve paylaşıyorlardı. ayrıca kalan parçaları bahçeye yaydılar ve bütün sabahı kargaların leşi parçalamasını izlemek zorunda kalarak geçirdik. ihbar için saatlerce telefon etmeye çalıştık ancak telefonunuz sürekli meşguldü.