Başer Faktoring Anonim Şirketi

Başer Faktoring A.Ş. - Genel Müdürlük

Şişli, İstanbul
Başer Faktoring A.Ş. - Genel Müdürlük

İletişim bilgileri

Adres: Maya Akar Center No: 102 Kat:11 Daire: 47 Esentepe, Büyükdere Cd. No:100/102, 34394, 34340 Şişli/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 292-8090 ara

Hakkında

Başer Faktoring A.Ş. - Genel Müdürlük:

Başer Faktoring Anonim Şirketi

Yurt içi ve yurt dışı mal ve hizmet alış ve satışlarıyla ilgili mevzuata ve uluslarlarası faktoring teamül ve kurallarına uygun faturalı vadeli alacakların alımı, satımı, temellükü ve temliki ile ilgili organizasyonu oluşturmak ve Şirketin maksat veya mevzuunu gerçekleştirmek için iştirak hisseleri dahil her türlü menkul, gayrimenkul ve menkul kıymetleri satın alabilir, satabilir. Bunları kendisinin, sermayesine veya yönetimine katıldığı şirketlerin sermayesinin %10'undan fazlasına sahip olan ortaklarının veya bu ortakların ayrı ayrı ya da bilrikte %10'undan fazlasına sahip oldukları ortaklıkların borçları için rehnedebilir, ipotek verebilir ve diğer bir suret ve şekilde teminat ve garanti konusu yapabilir, her türlü ayni hakları iktisap ve tesis edebilir, kurulacak şirketlere ayni sermaey olarak koyabilir. Bu tasarruf ve muameleler yönetim kurulu kararı ile yapılır ve 19. 11. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 332230 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Haziran 1995 tarihinde kuruldu. Başer Faktoring A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan finans kurumu.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.baserfaktoring.com.tr

Başer Faktori̇ng A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Finans Kurumu

Konum

Bu bölümde Başer Faktori̇ng A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.