Başaran Tur Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi

Başaran Tur

Beşiktaş, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Abbasağa Mh. Yıldız Caddesi, Tevfik Paşa Konağı, No: 49, D: 3, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 327-1258 ara

Hakkında

Başaran Tur:

Başaran Tur Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışında kara, hava ve deniz ulaştırma vasıtaları ile münferit veya gurup gezileri ve yurt içi turlar düzenlemek, ulaştırma vasıtalarının biletlerini satmak ve vasıtalarda yer ayırtmak, konaklamak için yer rezarvasyonları yapmak, yaptırmak, yurdun turistik bölgelerinde turizme elverişli tesisler kurmak ve otel benzeri yerler işletmek, yurt içinde ve yurt dışında turizm acentaları kurmak veya kurulmuş turizm acentaları ile geçici veya devamlı olarak ortaklıklar kurmak, devralmak, işletmek Çalışma konularının tahakkuku için ihtiyaç duyuacak menkul ve gayrimenkulleri iktisap edebilir, ihtiyaç fazlası olanları satabilir. Lehinde ve aleyhinde rehin ve ipotekler tesis edebilir ve fek edebilir. İntifa gibi ayni haklar tesis edebilir kısmen veya tamamen başkalarına kiralayabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 228299 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Aralık 1986 tarihinde kuruldu. Başaran Tur, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.basarantur.com.tr

Başaran Tur'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • turizm
  • firma
  • şirket
  • yolcu taşımacılığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Başaran Tur'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhabaşlar, hakikaten turizim işini başarı ile yürüten türsab başkani başaran ulusoya saygılarımı sunarım sadece benim gordüğüm tek bir sikintıyı belirtmek isterim dünyada en zor iş insanla ra hizmet etmektir yanliz güzel işte insana yaptığin hizmet sonu teşekkürü almak fakat zor olani başarıyoruzda kolay olani başaramiyoruz galiba başaranbeye bir ricam didim selcuk ve pamukkale bölgelerinde turislerie restourantlarda kaliteli yemek sıkıntısını giderebilinir ve restourantlarda kalite gelirse cok daha güzel olur saygi ve sevgilerimle başarılarının temennisini dilerim