Barkomatik Stok ve Satış Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti

Barkomatik Stok Ve Satış Sistemleri

Konak, İzmir

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Hürriyet Bulvarı, 1362. Sokak, No: 41/b, Pk: 35210, Çankaya, Konak, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 446-5600 ara

Hakkında

Barkomatik Stok ve Satış Sistemleri: Barkomatik Stok ve Satış Sistemleri İzmir, Konak ilçesinde barkod, barkod sistemleri, barkod makinesi. Barkomatik Stok ve Satış Sistemleri, İzmir, Konak ilçesinde yer alan barkod. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Barkomati̇k Stok ve Satiş Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • barkod
  • barkod sistemleri
  • barkod makinesi

Konum

Bu bölümde Barkomati̇k Stok ve Satiş Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Barkomatik® perakende otomasyon sistemi; bir firmanın ihtiyaç duyduğu Satış, stok, müşteri, tedarikçi ve personel hesaplarını organize eden komple bir muhasebe sistemidir. En önemli özelliği hızlı, pratik bir otomasyon sistemi olmasının yani sıra ön muhasebe sistemini içermesidir. Barkomatik® otomasyon programı stok seviyelerini dogru bir şekilde takip etmenize, tüm işlemleri otomatik hale getirmenize ve müşterilerinize sunulan hizmet verimliliğini artırmanıza olanak tanıyan bir yönetim çözümü sunar. Bir isletmenin barkotlu satış sisteminde ihtiyaç duyacağı stok, cari, fatura, masraf, çek, banka, envanter, yazarkasa, indirim, paket servis, hızlı satış, sms, E-mail gönderme gibi temel modülleri içermektedir. Personel değişiminin çok olduğu sektörlerde özellikle kasiyerler tarafından kullanılan satış ekranımız hiç bilgisayar bilgisi olmayanlar tarafından bile birkaç dakika içinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Eleman ve kasiyerlerin programa erişim yetkilerini belirleyerek programın sadece sizin belirleyebileceğiniz bölümlerine erişmelerini sağlayabilirsiniz. İsletmenize gitmeden cep telefonundan veya bilgisayarınızdan istediğiniz zaman Barkomatik® programını çalıştırıp, isletmenizin stok durumu, cari ekstre veya cirolarını izleyebilirsiniz.
Personel değişimini çok olduğu sektörlerde özellikle kasiyerler tarafından kullanılan satış ekranımız hiç bilgisayar bilgisi olmayanlar tarafından bile birkaç dakika içinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Eleman ve kasiyerlerin programa erişim yetkilerini belirleyerek programın sadece sizin belirleyebileceğiniz bölümlerine erişmelerini sağlayabilirsiniz. İşletmenize gitmeden cep telefonundan veya bilgisayarınızdan istediğiniz zaman Barkomatik® programını çalıştırıp, isletmenizin stok durumu, cari ekstre veya cirolarını izleyebilirsiniz.
Barkomatik Otomasyon olarak Otomasyon sektöründe yılların verdiği tecrübe ile sektöre can veren markalarımızla büyümeye devam ediyoruz.