Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim Yazılım ve Ticaret Limited

Barkodes Bilgisayar Sistemleri

Maltepe, İstanbul
Barkodes Bilgisayar Sistemleri

26 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Cevizli Mahallesi Nedret Sokak No:4 Barkodes, Plaza, 34846 Maltepe/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 442-2062 ara

Hakkında

Barkodes Bilgisayar Sistemleri:

Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim Yazılım ve Ticaret Limited

Bilgisayar yazılım ve donanım konusunda faaliyet gösteren yabancı veya yerli şirket müşterilerine Türkiye ve yurt dışında ürün konusunda servis, destek, danışmanlık gibi her türlü müşteri hizmetleri vermek Şirket amacını gerçekleştirmek için, banka lehine tesis edilecek her türlü gemi ve gayrimenkullerin ipotek ve rehin sözleşmelerini kabule, gemi sicilinde ve tapu sicil müdürlüklerinde akit, tescil ve diğer işlemlerin yapılmasına, mevcut ve ilerde tesis edilecek gemi ve gayrimenkul rehin ve ipoteklerin terkin edilmesi ve bunların derecelerinin değiştirilmesine işlem yetkilerini vermek, Şirket amacına ulaşmak için gerekli taşınmazları satın almak, kiralamak, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiraya almak kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis fesh ve tadil etmek, ortaklığın gerektirdiği teknik donatımı taşıtları iktisap etmek, devir etmek. Bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarrufta bulunmak, Başka şirketlerle kurucu ortaklık tesis etmek sermaye vaaz ve taahhüt etmek ve 23. 6. 2008 tarinde tescil edilen ortaklar kurulu kararı ve tadil metninde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 385478 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Aralık 1997 tarihinde kuruldu. Barkodes Bilgisayar Sistemleri, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan elektronik Üreticisi. Bu mekan toplam 26 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.barkodes.com.tr

Barkodes Bi̇lgi̇sayar Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Elektronik Üreticisi

Konum

Bu bölümde Barkodes Bi̇lgi̇sayar Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.