Bant Metal Bakır Bant San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Bant Metal Bakır Bant

Eyüpsultan, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Rami Kışla Cad. No:29 Kat: 2 Daire: 9 Topçular Murat Mah. Dökümcüler Cad. İşkent San. Sit. Abc Blk 3. Bodrum No:3/8 Bayrampaşaistanbul, Eyüpsultan, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 570-0891 ara

Hakkında

Bant Metal Bakır Bant:

Bant Metal Bakır Bant San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü madeni işya imalatı, alım, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili olarak her nevi gayrimenkul almak satmak inşa etmek ettirmek kiralamak kiraya vermek bunlar üzerinde ipotek ve her türlü kanuni haklar tesis ettirmek cins tahsisi yapmak iş ve ortaklık münasebetlerinde bulunduğu şahıs ve şirketlerin doğmuş ve doğacak borçlarını temin etmek üzere kendi gayrimenkulları üzerinde ipotek tesis etmek ayrıca irtifak intifa sükna hkları ile medeni kanun hükümleri gereceğince aynı ve gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizamı ve tassarrufi işlemlerde bulunmak keza menkul malları ve gayrimenkulleri üzerinde rehin işletme rehini tesis etmek şirketin her türlü hukuki tasarruflarından mütevellit hak ve alacaklarının tahsili ve temini için ipotek menkul mal rehini işletme rehini ayni ve şahsi her nevi teminat almak bunlarla ilgili tapuda ve ticaret sicilinde terkin ve tescil işlemlerinde bulunmak ve 6. 9. 2011 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 251648 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Ocak 1989 tarihinde kuruldu. Bant Metal Bakır Bant, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Bant Metal Bakir Bant'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi