yapı marketi

Banio Yapı Market - Merkez

Muratpaşa, Antalya

4 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Topçular Mh. Gazi Bulvarı, No: 760, Muratpaşa, Antalya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (242) 338-0010 ara

Hakkında

Banio Yapı Market - Merkez: Banio Yapı Market - Merkez Antalya, Muratpaşa ilçesinde yapı marketi. Banio Yapı Market - Merkez, Antalya, Muratpaşa ilçesinde yer alan yapı marketi. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Bani̇o Yapi Market - Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yapı marketi

Konum

Bu bölümde Bani̇o Yapi Market - Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Mersin banio malesef banionun turkiye capinda buyumesinin onundebuyuk bir engel. Bir firma emin adimlarla buyumek istiyorsa sube ve sube idarecilerini kendi belirlemeli. Merain banio dan uc ay once basit bir kose takimi aldim aldigim urun eve teslim edildiginde defilu olarak teslim edilmiş simdi geri goturemeyiz denmis ve degisecek diye tutanik tutulmus ve yenisi gelecek denmis tam uc ay oldu ve hala bir sonuc yok hep gecistirme hep bir bosvermislik ve en son iade karari aldim bir haftadir gelip evdeki kullanmadigim kose takimini alip gitmelerini bekliyorum para iademin yapilabilmesi icin. En son bu aksam gelip alinacagi soylendi. Eger bu aksamda felip almazlarsa yarin artik avukatima devredecegim bu isleri. Bu arada saygisiz seviyesiz mersin mudurunuz ve ekibi sayesinde acmak uzere oldugumuz Zafer kolejinin tum klima ve yapi malzemelerini koctastan aliyoruz. Ilginize Gokhan Aksoy mersin zafer dersaneleri ve kolejleri kurucusu


Hatalı ürün gönderme.gönderilen ürünü değiştirmede aylarca oyalama.yalan.güvensizlik.müşteriyle konuşma uslüp hataları.ürün takipsizliği..bütün memnuniyetsizlikleri sizde yaşadım.


Bir hafta önce yaptık alış veriş,balkon şemsiyesi,param parça oldu dün balkonumuzda,lütfen imalt firma adressini veya telefon numarasını verirmisiniz?Bu gün yaptık görüşme,mağaza bahçe şefi ile,şemsiyeler garanti kapsamında olmadığna söylediler,ama şemsye 20 tl değil,129,onun üstünde yanlış bidon bile satmışlar,ama söz konusu bu değil,kulanmamış olduk ,mahv oldu ürün..Tüketici haklara gitmek zorundayiz.cevap yazarsanız,şimdinden saygılar...


sakın ha sakın ha banionun önünden geçmeyin. mağdur durumda kalabilirsiniz. sadece satışa bakıyorlar. ondan sonra müşteri mağdur olmuşmu olmamışmı umurlarında değil. kendileri servislerle aralarındaki kopukluğu müşteriyi mağdur ederek çıkıyor. herkeside uyaracağım. ben mağdur oldum başkaları olmasın diye.