Yemek salonu

Bandırma Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti

Bandırma, Balıkesir
Bandırma Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti

135 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Hacıyusuf Mah. Sevgi Yolu, 10200 Bandırma/Balıkesir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (266) 715-0009 ara

Hakkında

Bandırma Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti: Bandırma Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Balıkesir, Bandırma ilçesinde tüketici hakları hakem heyetleri. Bandırma Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti, Balıkesir, Bandırma ilçesinde yer alan yemek salonu. Bu mekan toplam 135 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Yemek salonu. Bu yemek salonu için 135 kişi oy kullandı ve ortalama 3.9 puan aldı.

Bandirma Tüketi̇ci̇ Sorunlari İlçe Hakem Heyeti̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yemek salonu

Konum

Bu bölümde Bandirma Tüketi̇ci̇ Sorunlari İlçe Hakem Heyeti̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

internet sitesiyle ilgili online alışveriş şikayetlerimi nasıl yapabilirim ve sonucunu alabilirmiyim


5 ay önce denizbank ile olan dosya masrafları için size dilekçe vermiştim henüz bir bilgi gelmedi bu konu ile ilgili durumu öğrenebilirmiyim


sonuna kadar hakkınızı arayın. Size verdiği o lüzumsuz sözler zaten sizi yıldırmak için söylenen sözler. Tüketici hakları yasası ve hakem heyetleri zaten insanlar haklarını arasınlar diye kuruldu masa başında çay içen insanlar olmayacak karşınızda.


Gözde ayakkabıdan 85 liraya aldığım ayakkabı feci şekilde ayaklarımı boyuyor.Kendilerine bu durumu ilettim olabilir dediler.Ben de sizi tüketici haklarına şikayet ederim dedim.Edebilirsin ama hiç birşey olmaz dediler.Gerçekten böyle mi?Şayet böyleyse biz haklarımızı nerede arayalım?ilginiz için teşekkürler