Bamka Döviz Hizmetleri Anonim Şirketi

Bamka Döviz Hizmetleri Aş

Beyoğlu, İstanbul
Bamka Döviz Hizmetleri Aş

15 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Kocatepe, Cumhuriyet Cd. No:11, 34437 Beyoğlu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 235-7000 ara

Hakkında

Bamka Döviz Hizmetleri Aş:

Bamka Döviz Hizmetleri Anonim Şirketi

Türkiye'de ve dışarıda yerleşik kişilerce ibraz edilen dövizi natık çek ve efektifleri satın almak iştigal konusuna giren işlerin yapılması için gayrimenkul değerler satın almak satmak tevhit ve ifraz yapmak ve 634 sayılı kat mülkiyeti kanununun emrettiği işleri yapmak şirketin alacağını garanti altına almak için başkalarına ait menkul ve gayrimenkul kıymetleri rehin ve ipotek olarak almak şirket lehine ayni haklar tesis ettirmek, satış vaadi sözleşmesi yapmak ve ipoteği fekketmek, gayesinin tahakkuku için gerçek ve tüzel kişi 3. ncü şahısların her türlü kuruluş yada kişilerden alacağı kredilerin teminat olarak malik olduğu menkul gayrimenkul değerler üzerine ipotek verebilmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 263189 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Mart 1990 tarihinde kuruldu. Bamka Döviz Hizmetleri Aş, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan döviz hizmetleri. Bu mekan toplam 15 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Bamka Dövi̇z Hi̇zmetleri̇ Aş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Döviz Hizmetleri

Konum

Bu bölümde Bamka Dövi̇z Hi̇zmetleri̇ Aş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.