Baltes Isı San. Tic. Ltd. Şirketi

Baltes Isı

Şişli, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Ergenekon Cad. No: 145 İş Bankası Yakınında Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 241-2219 ara

Hakkında

Baltes Isı:

Baltes Isı San. Tic. Ltd. Şirketi

Yurt içinde ve dışında;resmi, özel kuruluş ve kişilere ait her türlü bayındırlık işlerini, bina proje, iç ve dış tesisat proje, doğalgaz enerji piyasası ile ilgili plan proje ve servis hattı proje hizmetlerini ve müteahhitliği ile doğalgaz tesisatı müşavirlik, mühendislik, kontrol ve denetim, montaj ve inşaatlarını taahhüt etmek ve yapmak ve 20. 7. 2005 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 304389 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Ekim 1993 tarihinde kuruldu. Baltes Isı, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan doğal gaz sistemleri. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Baltes Isi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doğal gaz sistemleri
  • doğalgaz tesisatı
  • firma
  • doğal gaz sistemleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Baltes Isi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

kesinlikle bu firmadan uzak durulmalıdır . firma bizden dogalgaz proje parasını aldıgı halde projeyi yapmamıstır . su anda igdas ile buyuk problem yasıyoruz . fatura elımızde oldugu halde ve faturada proje bedelı adı altında bir ücret aldıgı halde proje yapmamıstır . ayrıca son derece terbıyesız bır kısıdır baltesın sahıbı . telefonları musterılerının yuzune kapatmaktadır . kesınlıkle is yapılmamalıdır . Igdasa gıttıgımızde igdas yetkililerı fırmanın bızı dolandırdıgını ve hakkımızı tuketıcı mahkemelerinde almamız gerektıgını soylemıstır . kesınlıkle bu fırmadan uzak durulmalıdır .