Mutlu Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri İthalat İhracat San. Tic. Ltd. Şirketi

Balonevi

Beşiktaş, İstanbul
Balonevi

128 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Levazım, Koru Sokağı No:2, 34340 Beşiktaş/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 353-6944 ara

Hakkında

Balonevi:

Mutlu Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri İthalat İhracat San. Tic. Ltd. Şirketi

Lateks folyo ve köpük balon imalatı ile ilgili her türlü mamül ve malzemenin imalatı ithalat ihracatını ve pazarlamasını yapmak. Konusu ile ilgili olarak şirket işleri için gerekli arsa arazi bina gibi her türlü gayrimenkul her türlü taşıtları her türlü menkul ve gayrimenkul malları makinaları iktisap etmek, kiralamak, kiraya vermek, devretmek, finansal kiralama (leasing) yapmak, bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak vesair aynı hakları tesis etmek ve fek etmek, gayrimenkulleri ipotek etmek fek etmek ve icabında gayrimenkulleri satmak rehin etmek kiralamak kiraya vermek inşaat yapmak ve yaptırmak, arsa ve arazi üzerinde parselasyon ve tevhit gibi işlemleri yapmak, üçüncü şahıs ve tüzel kişilerin şirkete olan borçlarına karşılık dilediği kimselerden dilediği taşınmazlar üzerine şirket lehine dilediği bedel ve şartlarla dieldiği ipotekler tesis etmek, bu ipotekleri kısmen veya tamamen kaldırmak başka gayrimenkuller üzerine aktarmak, tapuda gerekli resmi senetleri imzalamak, gayrimenkulleri satmak, rehin almak, arsa ve arazi üzerinde parselasyon ve tevhit gibi işleri yapmak, şirketin sahibi olduğu ve tasarrufunda bulunan menkul ve gayrimenkuller üzerinde gerçek ve tüzel kişiler lehine kendi borçları için rehin ve dilediği kimseleren dilediği taşınmazlar üzerine dilediği bedel ve şartlarla dilediği ipotekler tesis etmek, bu ipotekleri kısmen veya tamamen kaldırmak başka gayrimenkuller üzerine aktarmak ve şirketin 16. 5. 2011 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 462230 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Eylül 2001 tarihinde kuruldu. Balonevi, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan parti malzemeleri mağazası. Bu mekan toplam 128 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Parti Malzemeleri Mağazası. Bu parti malzemeleri mağazası için 128 kişi oy kullandı ve ortalama 3.9 puan aldı.

Web site adresi: www.balonevi.com

Balonevi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Parti Malzemeleri Mağazası
  • Balon Mağazası

Konum

Bu bölümde Balonevi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.