ev tekstili

Balıklı Sümer Mağazaları

Karasu, Sakarya

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez - Uzun Çarşı No: 26 - 30 Adapazarı şube - Yalı Mh. Plaj Cd. No: 49 Karasu Haritayol tarifi

Telefon: +90 (264) 278-6110 ara

Hakkında

Balıklı Sümer Mağazaları: Tül Perde,Manifatura, Ev Tekstili, Züccaciye, Elektirikli Ev Aletleri ürün gruplarıyla toptan perakende hizmeti vermekteyiz. stor perde, rustik, jaluzi, Katlamalı Perde, İş yeri perde çaşitleri, grek brode, markuzet brode, nakışlı brode, keten brode, organze brode, havlu , bornoz, yastık, yorgan, battaniye, uyku seti, nevresim, yatak örtüsü, pike, nakışlı pike, simli pike, pamuklu pike, broker pike, pullu pike, hediyelik eşya çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz. Balıklı Sümer Mağazaları, Sakarya, Karasu ilçesinde yer alan ev tekstili. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.baliklisumer.com.tr

Balikli Sümer Mağazalari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ev tekstili
  • perde
  • mefruşat
  • züccaciye
  • elektrikli ev aletleri
  • manifatura
  • tül perde

Konum

Bu bölümde Balikli Sümer Mağazalari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Mete bey yorumunuzu tesadüf eseri şimdi gördük.Öncelikle belirtmek isteriz ki Balıklı Sümer mağazaları 1927 yılından beri faaliyetlerini sürdürmekte olan köklü bir firmadır.Takdir edersiniz ki sizin eleştirdiğiniz ticaret anlayışıyla bu zamana kadar faaliyet göstermek pek olası değildir.Müşteri memnuniyeti odaklı anlayışımız hep takdir görmüştür ve görmektedir.Bu bağlamda müşterilerimize hediyeler verdiğimiz uygulamala olarak hazır tül şeklinde değilde parça tül verdiğimiz bilinmektedir.Bu parça tüllerin lekelenme durumuda olabilir.Ama kesinlikle kullanılmış tülleri müşterilerimize vermeyiz.Böyle bir ticari anlayışı kabul etmemiz mümkün değildir.Başınıza geldiğini iddia ettiğiniz olayda her hangi bir zararınız varsa bunların hepsini karşılamaya hazırız.Ancak yaptığınız ithamın yani bedelsiz verilen hediye güneşliğin kullanıldığını ispatla siz yükümlüsünüz.Bu konuyla ilgili hertürlü yasal hakkımız saklıdır.


Haftanın başında Uzun Çarşıdaki bu mağazadan, 10 gün önce sipariş ettiğim perde kanadını aldım. Poşetimin içinde kanadın haricinde kapalı bir paket daha vardı ve bu nedir perdenin kalan fazla kumaşı mı diye sordum. Öyledir fazla kumaştır dediler. Eve geldim paketi açtım ve içinden kullanılmış, lekeli, pis bir güneşlik çıktı. Başkasının güneşliğini yanlışlıkla koymuş olabileceklerini düşünerek bir yakınımla geri gönderdim. Güneşliğin hediye olduğunu söyleyerek bana geri göndermişler. Aldığım gibi çöpe attım. Bu nasıl bir ticaret anlayışı, bunlar insanları ne yerine koyuyorlar anlamadım. Pis lekeli kullanılmış güneşlik hediye olarak müşteriye nasıl sunulur çözemedim.