Balcıoğlu Mümessillik Araştırma Tatbikat İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Balcıoğlu Şirketler Grubu

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: G-10 Sok. Çırpıcı Y. No: 82 Seyitnizam Mh. Zeytinburnu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 664-6032 ara

Hakkında

Balcıoğlu Şirketler Grubu:

Balcıoğlu Mümessillik Araştırma Tatbikat İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Kereste, sunta, kontraplak, parke vb. orman ürünlerinin pvc mebran, osb yonga levha, shingle çatı levhası, kiremit altı örtüsü, su yalıtım mebranları imali ve alım satımı Her türlü arsa arazi bina ve diğer gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, gerektiğinde ifraz ve parselasyon için ehr türlü muamele ve tasarrufu yapmak, bina inşa etmek vebu binaları toptan veya kısım kısım satmak kiraya vermek, Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlümenkul ve gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, her türlü gayrimenkulleri ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fesih edebilir. şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyetitesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, takism, parselasyon ile ilgiliher nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir ve 20. 10. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 313890 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Nisan 1994 tarihinde kuruldu. Balcıoğlu Şirketler Grubu, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan ahşap doğrama.

Soru & Cevap:

Balcioğlu Şi̇rketler Grubu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ahşap doğrama
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Balcioğlu Şi̇rketler Grubu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.