Baklavacı Güllüoğlu Mehmet Nejat Güllü Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Baklavacı Güllüoğlu Kağıthane

Kağıthane, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Merkez Mh. Eyüpsultan Caddesi, No: 36, Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 321-3444 ara

Hakkında

Baklavacı Güllüoğlu Kağıthane:

Baklavacı Güllüoğlu Mehmet Nejat Güllü Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü hamur tatlıları baklava şöbiyet dürüm sarma şekerparesütlü nuriye ekmek kadayıfı vb. tel ve burma kadayıf unlu mamüller yufka börek poğaça simit kuru pasta pizza milföy gözleme imalatı alımı satımı ihracatı ve ithalatını yapmak. Şirket iştigal konularının gerçekleşmesi için nakil vasıtaları iktisap etmek adına tescil ettirmek işletmek kiraya vermek kiralamak ihtiyaç fazlasını satmak şirket maksadına erişmek için gereken makine tesis bina vesaire gibi menkul ve gayrimenkul malları satın almak bu gayrimenkul leri satmak devretmek bunların üzerinde ipotek tesis etmek teminat göstermek inşaat yapmak şirket konuları ile ilgili olan alameti farika marka ihtira beratı lisans konw-how patent imtiyaz gibi gayri maddi hakları iktisap etmek kiralamak ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilmek şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gerçek ve tüzel kişi 3. şahısların borçlarına kefil olmak gayrimenkuller üzerinde gerçek ve tüzel kişi 3. şahısların borçlarına teminatı teşkil etmek kaydıyla her türlü ve şekil de ipotek tesis etmek ana sözleşmesinde, 26. 12. 2008 ve 4. 7. 2011 tarihlerinde tescil edilen tadil tasarılarında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 649765 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Aralık 2007 tarihinde kuruldu. Baklavacı Güllüoğlu Kağıthane, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan cafe.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gulluoglu.com

Baklavaci Güllüoğlu Kağithane'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • cafe
  • baklavacı güllüoğlu
  • tatlı
  • baklava
  • tatlıcı
  • cafe
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Baklavaci Güllüoğlu Kağithane'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.