Bahçeşehir İnşaat ve Mimarlık Anonim Şirketi

Bahçeşehir İnşaat Ve Mimarlık A.Ş.

Bakırköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Dünya Ticaret Merkezi B3 Blok No: 32 34149 Yeşilköy, Bakırköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 327-9080 ara

Hakkında

Bahçeşehir İnşaat ve Mimarlık A.Ş.:

Bahçeşehir İnşaat ve Mimarlık Anonim Şirketi

İnşaat ve yapı sanayinin emtia ve malzemelerinin, izalasyon, dekorasyon maddelerinin sıhhi tesisat malzemelerinin imalat, ithalat, ihracat ve yurtiçi pazarlamasını yapmak Toplu ve münferit konut işhanı çarşı işyerleri fabrika binaları sosyal tesisler tatil köyleri villa motel yapımı dekorasyon ve tadilatlarının yapılması tarihi eserlerin restorasyon konservasyon işlerinin yapılması. Konut işyeri devlet binaları sanayi turizm sağlık eğitim spor ve kültür tesislerinin arsaların ve diğer gayri menkullerinin alım ve satımı imarı restorasyonu kiralaması bunlar üzerinde ayni şahsi tasarrufta bulunmak. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makina ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek satmak, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek kiraya almak, gayrimenkullerin üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mülkiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, iktisap devir ve ferağ etmek. Fabrika. , depo satış mağazaları ve idare binaları inşa etmek Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve taminatları vermek ipotek rehin kefalet ve teminatları vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve 23. 10. 1995 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 308779 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Ocak 1994 tarihinde kuruldu. Bahçeşehir İnşaat ve Mimarlık A.Ş., İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: bahcesehirinsaat.com

Bahçeşehi̇r İnşaat ve Mi̇marlik A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • inşaat
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bahçeşehi̇r İnşaat ve Mi̇marlik A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.