Bahar Yapı Malzemeleri Pazarlama Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Bahar Yapı

Şişli, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Sivritaş Sok. No: 14/C Emniyet Müdürlüğü Yakınında Mecidiyeköy Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 275-4772 ara

Hakkında

Bahar Yapı:

Bahar Yapı Malzemeleri Pazarlama Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Plastik, pleksiglas ve kauçuktan mamul maddelerin alım ve satımı. Yapı malzemeleri, boyama malzemeleri, boya, boya yardımcı malzemeleri, nalburiye, hırdavat, kauçuk, pleksiglas ve plastik malzemeler, her türlü dekorasyon malzemeleri elektrikli cihazlar, mamul, yarı mamul, ham ve yardımcı maddelerinin nakliyesi, depolanması, dağıtımı ve pazarlanması. Yukarıda yazılı konularla ilgili imalat yapmak ve üretimin gerektirdiği tesisleri kurmak. Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak, her türlü menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, işletir, kiralar ve kiraya verir. Yine maksat ve mevzuu iel ilgili olmak kayıt ve şartı ile sahibi olduğu gayrimenkulleri ipotek etmeye, satmaya veya başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tesciline, başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde her türlü hakları iktisaba yetkilidir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 181181 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Temmuz 1981 tarihinde kuruldu. Bahar Yapı, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan inşaat malzemesi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Bahar Yapi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bahar Yapi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhabalar sertikifalı seramik granit döşeme ustasıyım 20 yıla yakın zamnadır istanbulda çeşitli firmaların döşeme ustalığını yaptım sizde tanışmak ve çalışmak isterseniz memenun olurum tşkler iyi çalışmalar kolay gelsin.05354788644