Azizler Holding Anonim Şirketi

Azizler Holding A.Ş.

Silivri, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Balsu Cad. No: 7 Celaliye 34913 Silivri, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 576-1450 ara

Hakkında

Azizler Holding A.Ş.:

Azizler Holding Anonim Şirketi

Küçük tasarrufların ve sermayenin birleşmesini sağlamak, büyük girişimlere atılım yapabilecek şirketletin kurulmasına ve sağlam bir sermaye piyasasının metdana gelmesine yardımcı olmak, Maksat ve mevzuu gerçekleştirebilmek için gayrimenkuller (gemi dahil) alabilir, bunları başkalarına devir, ferağ ve hibe edebilir, kısmen veya tamamen başkalarına kiralayabilir İdare meclisi kararı ile ipotek de dahil olmak üzere gayrimenkuller ile ilgili her çeşit ayni hakları leh ve aleyhine iktisap veya tesis edebilir. Gayrimenkullerini 3. şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin (borçların) teminatını teşkil etmek üzere ipotek verebilir. 3. şahıs ve şirketlerin bankalar ve finans kurumlarından alacağı kredilerin (borçların) teminatını teşkil etmek üzere kefil olabilir, 15. 3. 1982 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde, 16. 11. 2005 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında ve 24. 5. 2007 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 145971 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Haziran 1977 tarihinde kuruldu. Azizler Holding A.Ş., İstanbul, Silivri ilçesinde yer alan holding. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Azi̇zler Holdi̇ng A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • holding
  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

Sayın Zapsu Ailesine Saygılarımla.. Ben Manisa Somada 301 Madencinin Hayatını kaybettiği şirkette çalışan Mekanik Atölyede Ustaydım. Aralık Ayında İşten çıkarıldım. 3 aydır Ne maaşım Ne tazminatım yok.. Evim Kira ve ben kiramı bakkalımı elektirik su ve taktistlerimi ödeyemiyorum. evden atılmak üzereyim. Evli ve 1 buçuk yaşında oğlum var. Ben Hayatı tek başıma omuzladım. sEVDİM EVLENDİM DÜĞÜNÜMÜ KENDİ İMKANLARIMLA YATTIM VE BORÇLARIMI ÖDEDİM. Az bir borcum kaldı. Mutlu bir evliliğim vardı. Şuan eşimin yüzüne bile bakamaz oldum evden atılmak üzereyiz hiç bi gelirimiz birikimimiz yok. Beni yanlış Anlamayın.Dilenci yada düzenbaz değilim. daha 23 yaşında genç eğitimli bir beyefendiyim. Ama çok çaresizim. Bana Yardım edin yada edebilecek yerlere ulaştırın mesajımı. ben bedava para gelsin demiyorum. fazla paradada gözüm yok. ama okadar hayır sever iş adamlarımız var. yaptıkları hayır zakatlar var. ben şuan caresiz ve yardıma muhtacım. burada iş te yok iş bulamıyorum. somadan göç etmeye hazırım. Elektirik Teknisyeniyim. Bilgisyar sertifikam B sınıfı Ehliyetim var. Bana Yardım edin. Benim acilen 8-10 Binlira Bulup borçlarımı kapatım başka sehirlerde iş bulmam lazım lÜTFEN DİKKATE aLIN bENİ yardım edin. Numaram. 0553 536 50 13 Düşmek Ayıp MI? bigün siznde başınıza Gelebilir..


merhabalar
yeni bir discaunt market zinciri oluşturmayı düşünmüyomusunuz.A.101 den eski personelinizim.A.101 e yıllarca hizmet verdim bu seviyelere getirdik ama bi hiç uğruna işten çıkarıldım.şu an bu işi hiç profesyonelce yapamıyolar.yeni ve güçlü bir zincir çok iyi işler yapıcaktır.bu tür bir calışma içinde olduğunuz söylentileri var doğrumudur.
saygılarımla.