Azık Yemek Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Azık Yemek

Fatih, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Kaptan Sinanpaşa Sok. No: 1/2 Arpaemini Mh. Fatih, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 635-9900 ara

Hakkında

Azık Yemek:

Azık Yemek Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Konusu ile ilgili her türlü yemek üretim tesisleri inşaa etmek kiralamak ve işletmek. Konusu ile ilgili lokanta ve benzeri tesisleri satın almak ve işletmek. Şirket konusunun tahakkuku için aracılık olmamak kaydıyla her türlü gayrimenkuller menkul mallar ve taşıtları müstakilen veya hisseli olarak ssatın alabilir ve satabilir kiralar veya kiraya verebilir gayrimenkuller üzerine şirketin leh ve aleyhine ve üçüncü şahıslar lehine dilediği şartlarla her türlü ipotek ve rehin tesis edebilir ve leh ve aleyhindeki ipotekleri ve rehni kısmen yada tamamen kaldırabilir. . . . . . Konusu ile ilgili resmi ve özel kuruluşlar nezdinde taahhütlerde bulunmak, ihalelere katılmak ve 7. 4. 2006 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 367540 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Mart 1997 tarihinde kuruldu. Azık Yemek, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan catering. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Azik Yemek'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • catering
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Azik Yemek'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

öncelikle hayırlı olsun biztebrik etmek icin aradık ama santırale bakan kimdi bilmiyorum ama sanki cıkarcıgibi karşıladı bizim amacımız hayrılı olsun demek amac bu ekibi dağatmamak aramak isterseniz TL 0533 258 15 74 0538 789 63 40