Ayyıldız Elektrikli Ev Eşyaları İmalat ve Pazarlama Anonim Şirketi

Ayyıldız Elektrikli Ev Eşyaları İmalat Ve Pazarlama

Beylikdüzü, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Bakır ve Pirinçciler San. Sit. Karanfil Cad. No:1 Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 693-0202 ara

Hakkında

Ayyıldız Elektrikli Ev Eşyaları İmalat ve Pazarlama:

Ayyıldız Elektrikli Ev Eşyaları İmalat ve Pazarlama Anonim Şirketi

Elektirikli elektiriksiz ve elektronik ev ve büro alet ve malzemelerinin imalatı pazarlaması, ithalatı ihracatı ve mümessilliği , ile iştigal etmek Şirket faaliyetleriyle ilgili olarak gayrimenkuller almak satmak bina ve tesisler inşa etmek, menkul ve gayrimenkullerini teminat olarak göstermek, ipotek almak ve fek etmek, ayni haklar iktisap etmek ve tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 164250 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Ağustos 1979 tarihinde kuruldu. Ayyıldız Elektrikli Ev Eşyaları İmalat ve Pazarlama, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ayyildiz Elektri̇kli̇ Ev Eşyalari İmalat ve Pazarlama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

Oncelikle iyi gunler ev kurdan yaklasik 2 yil önce gold master kamelya GKT 7307 isimli su Isıtıcı aldik fakat yan plastik aksamlari sicak suyun etkisiyle deforme oldu ve su kaçırıyor.bu durumla ilgili servisle görüştük fakat komple govdenin degisecegini söyledi ve 65 tl ucret istedi kettle saglam sadece beyaz şeffaf kisimlari su kaçırıyor ucreti dahilinde gonderirseniz sevinirim 05055367207.tesekkurler