Aysin Plastik Alüminyum Dekorasyon ve Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Aysin Plastik Alüminyum Dekorasyon

Beylikdüzü, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Birlik Sanayi Sitesi, 1. Cadde, No: 36, Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 876-9040 ara

Hakkında

Aysin Plastik Alüminyum Dekorasyon:

Aysin Plastik Alüminyum Dekorasyon ve Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Hertürlü plastik doğrama ile ilgili malzeme ve mamullerin imali alım satımı pazarlaması ithali ve ihracatını yapmak ve, Faaliyet kouları ile ilgili işlerde lisans patent acentelik komisyonculuk marka ve teknik yardım anlaşmaları yapmak yurt içi ve yurt dışında kurulacak şirketlere ortak olmak yurtiçi ve yurt dışında her türlü krediyi sağlamak gayrimenkul alım satımı her türlü ipotek ve irtifak ve diğer rehin haklarını tesis ve lehine yapılanları kabul etmek ve fesh etmek, Şirketin amaç ve gayelerini gerçekleştirmek için gayrimenkuller iktisap etmek devretmek satmak ferağ etmek kiraya vermek kiralama depo atölye fabrika ve idari binalar ve benzerlerini inşaa etmek ettirmek bular üzerinde her türlü ayni ve şahsi tasarrufları tesis etmek kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek ve 12. 6. 2002 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 341914 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Ocak 1996 tarihinde kuruldu. Aysin Plastik Alüminyum Dekorasyon, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan yapı. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.aysin.com.tr

Aysi̇n Plasti̇k Alümi̇nyum Dekorasyon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yapı
  • yapı ürünleri
  • firma
  • yapı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Aysi̇n Plasti̇k Alümi̇nyum Dekorasyon'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın Firmaya yaptırmış bulunduğum cam balkon yaklaşık 10 yıl oldu hiç bir şikayetim olmadı ürün yapıldığında nasıl çalışıyorsa bu gün de aynı şimdi gümüşyakada buluna eni 13 metre kadar olan iki balkonumu kapatıracağım kendilerinden son derece memnunum Recep beye çalışmalarından dolayıı teşekkür ediyorum.


kırk tane telefon numaranız var hiç biride açılmıyor.size nasıl ulaşabiliriz....