Aysan Tekstil Sanayi İşletmeleri Anonim Şirketi

Aysan Tekstil San. İşletmeleri A.Ş.

Fatih, İstanbul
Aysan Tekstil San. İşletmeleri A.Ş.

İletişim bilgileri

Adres: MIMAR VEDAT CAD.NO.1/4, 34112 Fatih/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 511-8100 ara

Hakkında

Aysan Tekstil San. İşletmeleri A.Ş.:

Aysan Tekstil Sanayi İşletmeleri Anonim Şirketi

Tekstil ürünlerinin ve bunların yapımında ve üretiminde kullanılan ham, yarı mamul ve mamul maddelerle, tekstil makinelerinin, araç ve gereçlerinin ve bunların teferruat, aksam ve parçalarının ticareti ve imalatı. Şirket amacıyla ilgili olarak ihracat, ithalat, imalat, fason, dahili ticaret, komisyon, taahhütlük, iç ve dış uluslararası mümessillik, pazarlamacılık, toptancılık işleri Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makina ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya almak, gayrimenkullerin üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, iktisap, devir ve ferağ etmek, fabrika, depo, satış mağazaları ve idare binaları inşa etmek, Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve 3. kişilerin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları vermek, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 158711 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Aralık 1978 tarihinde kuruldu. Aysan Tekstil San. İşletmeleri A.Ş., İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan kumaş toptancısı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.aysan.org

Aysan Teksti̇l San. İşletmeleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kumaş Toptancısı

Konum

Bu bölümde Aysan Teksti̇l San. İşletmeleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.