Ayışığı Uluslararası Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Ayışığı Uluslararası Yatırım İnşaat Turizm

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ayışığı İlaç Tıbbi Malzeme Dış Ticaret Limited Şirketi Ayışığı İnşaat Turizm Tekstil Yemek Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ayışığı Dış Ticaret Limited Şirketi Ayışığı Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Mecidiye Mah. Büyükdere Ca Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 234-1358 ara

Hakkında

Ayışığı Uluslararası Yatırım İnşaat Turizm:

Ayışığı Uluslararası Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, eğlence yerleri yurtiçi ve yurtdışı her türlü seyahat acenteleri kurmak ve işletmek, yurtiçi ve yurtdışı turistik turlar düzenlemek ve rehberlik yapmak, yurtiçi ve yurtdışı hava, kara, deniz ve demiryolları rezervasyonları yapmak ve bilet satış acentelikleri açmak. Şirket konusunun tahakkuku için aracılık olmamak kaydıyla her türlü gayrimenkuller menkul mallar ve taşıtları müstakil en veya hisseli olarak satın alabilir ve satabilir kiralar veya kiraya verebilir gayrimenkuller üzerine şirketin leh ve aleyhine ve üçüncü şahıslar lehine dilediği şartlarla her türlü ipotek ve rehin tesis edebilir leh ve aleyhindeki ipotekleri ve rehini kısmen yada tamamen kaldırabilir tebdil veya tevhit edebilir leh ve aleyhine her türlü ayni haklar tesis edebilir veya bunları fesh edip kaldırabilir satış vaadinde bulunabilir yapılan satış vaadi sözleşmelerini tebdil tescil ve fesh edebilir satış vaadi sözleşmelerini tapu siciline şerh ettirebilir ve şerhleri kaldırabilir şirket hak ve alacaklarının tahsili ve teminatı için ayni ve şahsi her türlü teminat alabilir veya verebilir ve 4. 10. 2011 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 258883 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Ekim 1989 tarihinde kuruldu. Ayışığı Uluslararası Yatırım İnşaat Turizm, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Ayişiği Uluslararasi Yatirim İnşaat Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi