tüketici hakları hakem heyetleri

Aydın Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti

Efeler, Aydın

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Hasan Efendi Mah. Gençlik Cad. 1904 Sk. No:2(eski Tekel Binası)kat.5 -merkez, Aydın Haritayol tarifi

Telefon: 256213969 ara

Hakkında

Aydın Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti: Aydın Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti Aydın, Efeler ilçesinde tüketici hakları hakem heyetleri. Aydın Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti, Aydın, Efeler ilçesinde yer alan tüketici hakları hakem heyetleri. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Aydin Tüketi̇ci̇ Sorunlari İl Hakem Heyeti̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tüketici hakları hakem heyetleri

İncelemeler

Merhabalar modalİfe mobİlyadan düğün seti aldık.Bugün(16.06.2016)tarihinde kurulumu yapılmak üzere eşyalarım gelmiştir.Oturma grubunda üçlü koltuğun biri kırık teklı koltuk yırtık,yemek masasının 6 ayağıda zedelenmiş ve çizik bir sandelye lekeli,yatak odasında gardirop dolabı kırık yatak başlığı sıkıntılı ve de ürünlerin çoğunda zedelenme leke ve çizikler mevcuttur.ürünlerim için trabzon moda life ve aydın söke moda life aranmış olup söke mağazası 23.06.2016 tarihinde değişeceğini sölemiştir fakat trabzon bölge sorumlusu ürenlerin hatalı olma ihtimalin çok düşük olduğunu ve beklemek zorunda olduğumu iade etmek istediğimi söylediğimde ise ürünlerin yerleştirilmiş olup değiştirilemeyecegını solemiştir ancak ürünlerin hepsi sorunlu olduğu için kurulumu yapılamamıştır.hatalı ürünlerin fotoğrafları çekilmiştir.
not:yatak odası trabzon modalifeden diğer gruplar aydın söke mağazasından alınmıştır.ürünlerimin 1 ay kala adres bilgidi yapıldıktan sonra fabrikadn yapılıp geleceği soylenmiştir.ürünlerimin teşhir malı olduğunu düşünüyorum .hatalı ürünleri şahsım dışında 5 kişi daha görmüştür.
bu durumda yasal hakkım nedir?haftaya pazar düğünüm var mağdurum .bilgi verirseniz sevinirim.
tel:05465501505
zeynep uzun /yusuf abalı


iyi günler. mart ayı sonunda hakem heyetinize işbankası ile ilgili alınan kredi masrafı i toplam. 396 tl. nin tarafıma iadesi için müracaatta bulunmuştum. aynı günde başvuran bir yakınmın kararı bir ağustosta çıkmış. vede iadesi banka tarafından yapılmıştır. yazları güzelçamlıkta oturduğumdan, varsa alınan karar örneği henüz tarafıma ulaşmamıştır. telefon ile arıyorum. açılmıyor. bu durumda alınan kararın bir suretnin mail adresime gönderme imkanınız varmıdır. yada tarih ve sayı numarası bile yeterli olabilir. yardımcı olursanız sevinirim. gereken işlemin yapılası nı saygılarımla arz ederim.