Ayanoğlu Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi

Ayanoğlu Denizcilik A.Ş.

Kadıköy, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: İsmail Hakkı Sokak, No: 7, Pehlivan İşhanı Kat: 4, Yıldızbakkal - Acıbadem, Kadıköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 345-3443 ara

Hakkında

Ayanoğlu Denizcilik A.Ş.:

Ayanoğlu Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi

Şirket yurt içi ve uluslararası deniz taşımacılığı deniz taşımacılığı ihalelerine iştirak ve taahhüt işleri. Faaliyet konusuna giren işler için gayrimenkuller almak inşa etmek kira ile tutmak kiraya vermek satmak keza bunlar üzerinde ipotek ve sair gibi haklar tesis etmek veya mevcut olanları kaldırmak. Şirket sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkul malları üzerinde menkul ve gayrimenkul mal rehinleri tesis edebileceğ gibi menkul ve gayrimenkul malları üzerinde üçüncü şahısların borçlarının teminatı zımmında menkul ve gayrimenkul mal rehinleri tesis ve ipotek edebilir başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde kendi lehine menkul ve gayrimenkul mal rehinleri tesis edebilir kendi lehine tesis edilen menkul ve gayrimenkul mallar üzerindeki rehinleri fek edebilir ve 1. 6. 1999 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 151462 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Nisan 1978 tarihinde kuruldu. Ayanoğlu Denizcilik A.Ş., İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan deniz taşımacılığı. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ayanoğlu Deni̇zci̇li̇k A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • deniz taşımacılığı
  • nakliyat
  • denizcilik
  • taşımacılık
  • lojistik
  • deniz taşımacılığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ayanoğlu Deni̇zci̇li̇k A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

1995-96 yillari arasinda calistim. (Kaptan Murat be Murat ayanoglu) . yilmaz abi min vefatini ogrendim. Allah gani gani rahmet eylesin. Yakinlarina Allah sabirlar version. Baba insandi.


merhabalar ben u.gemiciyim is arıyorum 05364147753


bir şirket bir personelinin maaşınamı kalmış.selin ayanoğlu adlı geminizde çalışmış olan abimin maaşını yatırmıyorsunuz.yok neymiş şirkette para yok .yok neymiş efendim personelin maaşıylan yatıracaz.bayramdan önce yatıracaktınız yatırmıyorsunuz.35 günlük calışmışlığı var. ne kadar zormuş bu parayı yatırmak.bir şirket bu kadar mı aciz olur.bu kişi bu calışmasının karşılığını istiyor .abimi madur durumda bıraktınız .gemiden aşçı denen o...uşağı yüzünden indirildi.sizden talebim abimin maaşını yatırın ve şirketinizde olan gemici cüzdanını adresine göndermenizdir.saygılarımla..