Ay-pa Saat Elektronik İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Ay - Pa Saat Elektronik

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Tahtakale Cad. No: 5 Kale Döviz Yakınında Asri İş Merkezi Daire: 5 Tahtakale Mh. Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 527-4944 ara

Hakkında

Ay - Pa Saat Elektronik:

Ay-pa Saat Elektronik İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her nevi elektronik, mekanik, masa, kol ve duvar saatleri, elektronik ve elektrikli sanayi ile ilgili radyo teyp, araba teypleri, televizyon, TV spot cihazı, elektronik starter TV anteni, güvenlik sistemleri ve amplifikatörü, elektronik hesap ve yazı makinaları, ölçü ve tartı aletleri, yarı otomatik telefon santralli, santral aksamı ve telefon cihazları, elektrikli jenaratör diğer elektronik profosyonel cihazları, kontrol kumanda, kominikasyon haberleşme cihazları, komple müzik yayın sistemleri, elektronik hava temizleme ve her nevi saat, elektronik ve elektrikli cihazları aksamı, parçalarını ve aksesuarlarının imalatı, ithalatı, ihracatı, toptan ve perakende satımı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 361969 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Ocak 1997 tarihinde kuruldu. Ay - Pa Saat Elektronik, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan saat ve yedek parça.

Soru & Cevap:

Ay - Pa Saat Elektroni̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • saat ve yedek parça
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ay - Pa Saat Elektroni̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.