AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Avon Kozmetik A.Ş. Türkiye - Genel Müdürlük

Kağıthane, İstanbul
Avon Kozmetik A.Ş. Türkiye - Genel Müdürlük

44 kişiden %66'si beğendi (3.3)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez, Tekfen Kağıthane Ofispark, Bağlar Cd. No:4 D:A Blok, 34406 Kâğıthane/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 473-1100 ara

Hakkında

Avon Kozmetik A.Ş. Türkiye - Genel Müdürlük:

AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Kremler, losyonlar, hidro-alkoller, parfümler, kolonyalar, eau de toilette, toz ve sıkıştırılmış pudralar, rujlar, tırnak cilaları, fondötenler, göz bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, erkek ürünleri, banyo ürünleri, bebek bakımı ürünleri, günlük gereksinimler, kişisel bakım ve cilt bakım ürünleri, ithalat, ihracat ve dahili toptan ticaretini yapmak, Gayrimenkuller satın almak satmak veya dükkanlar ve yönetim biraları iktisap etmek devretmek kiralamak kiralık yerlerin kira sözleşmelerini ve her türlü mülkiyet haklarını tapu dairesinde tescil ettirmek, Herhangi bir simsarlık aracılık yada brsa faaliyetlerine karışmaksızın yerli veya yabancı şirketler kuruluşlar veya bankalarla uzun orta veya kısa vadeli kredi anlaşmaları imzalamak şirketin menfaatlerine uygun olduğu düşünülen krediler almak yada iştiraklerde bulunmak şirketin alacakları karşılığında teminat olarak gayrimenkul ipotekleri veya rehinleri kabul etme ve fek etmek veya şirketin borçları karşılığında gayrimenkul ipotekleri mülkiyet rehinleri ve ticari kuruluş rehinleri tanzim etmek yada vermek ve şirketin 17. 10. 2001 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 305113 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Ekim 1993 tarihinde kuruldu. Avon Kozmetik A.Ş. Türkiye - Genel Müdürlük, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan kozmetik sektörü. Bu mekan toplam 44 oy üzerinden 3.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: kozmetik.avon.com.tr

Avon Kozmeti̇k A.Ş. Türki̇ye - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kozmetik Sektörü
  • Güzellik Ürünleri Tedarikçisi

Konum

Bu bölümde Avon Kozmeti̇k A.Ş. Türki̇ye - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İSTASYON CADDESİNİN EN İŞLEK YERİ OLAN VE GÖZTEPE SABİT PAZARININ YANINDA ...GENİŞ CEPHELİ...YAYA TRAFİĞİNİN EN YOĞUN OLDUĞU YER...ETRAFINDA BİR ÇOK DÜKKAN MEVCUT...ÖN KAPI PANJURU...120M2 GİRİŞ...80 M2 ASMA KAT... 40 M2 BODRUM....HER TÜRLÜ İŞE UYGUN.......ANA CADDE ÜZERİNDE...DAHA ÖNCE TEB BANKASI VARDI...SONRASINDA ECZANE...2 MUTFAK.... 3 WC....ASMA KAT...BODRUM...BANKALARA ve MARKETLERE UYGUN...DEPOZİT TE ANLAŞILABİLİR.....UFAK BİR PAZARLIK PAYI VAR...DETAYLI BİLGİ İÇİN;HÜRRİYET EMLAK 40768/799


Merhaba ,

16.Eylül 2014 tarihinde saat .19.05 te 307.76 tl olan avon borcumu banka kesintisi ile birlikte 310.00 tl olarak yatırmış bulunmakyım.Ancak bana inanmayarak icraya vermeniz doğrultusunda sizinle bir çok kez iletişim kurmaya çalıştım fakat beni ciddiye almadığınız için derdimi anlatamadım .Avona olan borcumu ödediğime dair sizin için genel müdürlükten döküman çıkarmak üzere mahkemeye başvurdum .size karişı maddi ve manbevi da va açmak tarafıma yönelik çirkin iddia ve suçlamalarınızla birlikte ödemiş olduğum tutar banka hesaplarında mevcuttur ukarıda belirttiğim tarihte 29935576466 tc kimlik numaram ve 17984446 ilgili avon temsilci numaram ile ödememi yaptığım ıspatlanmış olup sizi hesaplarınızı tekrardan kontrol etmenizi önemle rica etmekyim.

bankadan gerekli dekont ve döküman için (GEREK DUYARSANIZ SİZ TALEP ETMEK DURUMUNDASINIZ )16 EYLÜL 2014 TARİHİNDE 19.05 TE 29935576466 TC 17984446 TEMSİLCİ NUMARAM TUTAR .307.76 banka kesintisi dahil toplam 310.00 tl olarak ödediğim sizin kayıtlarınızda mevcuttur .TAKIM ÖNCÜM OLAN BEHİYE HANIM BANA BU TEMSİLCİ NUMARASI SENİNDİR DİYEREK BUNU VERDİĞİ İÇİN İŞLEMİ BÖYLE YAPTIM ACABA BİR SORUN OLABİLİRMİ NASIL İNSANLARLA ÇALIŞTIĞINIZI VE İŞİNİZE GEREKEN ÖZVERİYİ NASIL GÖSTERDİĞİNİZİ YORUMLAMAYACAĞIM.



Merhaba,
Daha önce de tarafınıza konu hususunda bilgi vermiştim .16.09.2014 19.05te Akbank Çamdibi bankamatiğinden Avon Kozmetiğe 307.76 tl banka kesintisi ile birlikte 310.00 tl yatırmış olduğum bakiyeyi hesaplarında görmedikleri iddiası ile beni icraya vererek haciz işlemleri başlatmışlardır .Avon temsilci numaramı farklı tuşlamış olduğumu belirtmiş olduğunuz üzere ilgili firma muhatabıma bildirdim ancak kendileri AKBANK tan böyle bir şeyi talep edemeyecekleri bilgisini ulaştırdılar .yazılı olarak ya da resmi nitelikte bir makbuz .e-mail. Fiş doküman niteliğinde bir dekont ulaştırmanızı önemle rica ediyorum aksi halde İlgili firma ödememe rağmen bana faizi dahil o bakiye tutarını tekrar ödeticektir.Lütfen en kısa zamanda tarafıma dönüş yapınız.


merhaba ben 2009 yılında avona üye oldum o yılda 150 tl kadar bi borcum bulunmakta şuan avukatlık olmuş durumdayım 900 tl kadar olmuş benim iki çocuğum var ailesel sebeplerimden dolayı ödeyemedim eşimden ayrılmak üzereyim sosyal yardımlaşma vakfından yardım alıyorum okadar zor durumdayım ki borcumu ödeyecek gücüm yok çalışmıyorum çocuklarıma bakacak kimsem yok bana nasıl bi yardımınız olur rica etsem bana yardımcı olurmusunuz.


Merhaba ,
16.Eylül 2014 tarihinde saat .19.05 te 307.76 tl olan avon borcumu Akbank banka kesintisi ile birlikte 310.00 tl olarak yatırmış bulunmakyım.Ancak bana inanmayarak icraya vermeniz sonucunda sizinle bir çok kez iletişim kurmaya çalıştım fakat beni ciddiye almadığınız için derdimi anlatamadım .Avona olan borcumu ödediğime dair sizin için genel müdürlükten döküman çıkarmak üzere mahkemeye başvurdum .size karişı maddi ve manevi dava açmak tarafıma yönelik çirkin iddia ve suçlamalarınızla birlikte ödemiş olduğum tutar banka hesaplarında mevcuttur yukarıda belirttiğim tarihte 29935576466 tc kimlik numaram ve 17984446 ilgili avon temsilci numaram ile ödememi yaptığım ıspatlanmış olup sizi hesaplarınızı tekrardan kontrol etmenizi önemle rica etmekyim.
bankadan gerekli dekont ve döküman için (GEREK DUYARSANIZ SİZ TALEP ETMEK DURUMUNDASINIZ )16 EYLÜL 2014 TARİHİNDE 19:05 TE tc: 29935576466 TEMSİLCİ NUMARAM : 17984446
TUTAR :307.76 banka kesintisi dahil toplam 310.00 tl olarak ödediğim sizin kayıtlarınızda mevcuttur .TAKIM ÖNCÜM OLAN BEHİYE HANIM BANA BU TEMSİLCİ NUMARASI SENİNDİR DİYEREK BUNU VERDİĞİ İÇİN İŞLEMİ BÖYLE YAPTIM ACABA BİR SORUN OLABİLİRMİ ? NASIL İNSANLARLA ÇALIŞTIĞINIZI VE İŞİNİZE GEREKEN ÖZVERİYİ NASIL GÖSTERDİĞİNİZİ YORUMLAMAYACAĞIM bile ayrıca müşterilerinize ödeme yapmasına rağmen dolandırıcı ve hırsız damgası vurarak icraya vermekte öyle her firmanın harcı değil sizi yürekten tebrik ediyorum .ama ben borucu ödedim alnım ak sadece sizinle uğraşacak vaktim yok çalışıyorum ama anladığım kadarı ile sizin ciddi prosyonel bir desteğe ihtiyacınız var .şimdi Akbank açık hesaplarınızı ilgili temsilci numarası ile kontrol ederek lütfen tarafıma dönüş yapınız...


İyi Çalışmalar...
Yıldız ÇOLAKOĞLU
Borusan Lojistik ve Ağır Taşımacılık
FATURALANDIRMA VE KARA NAKLİYE SORUMLUSU
















Yıldız ÇOLAKOĞLU


Avon ungaro parfüm tekrar satışa sunulsun en son çıkan turuncu şişesi yardimci olursaniz çok sevinirim


SESİMİ İNŞALLAH SİZ DUYAR VE BANA DESTEK OLURSUNUZ.BEN 10 YILDIR AVON SATIŞI YAPIYORUM.5 YILDIR BU SENE DAHİL 6 YILDIZ TEMSİLCİYİM FAKAT BU SENEDE BRONZ ÜYE OLDUM 10,500 TL SATIŞI GEÇTİM FAKAT BRONZ ALTIN TAKI SETİMİ ALAMADIM NEYMİŞ GEÇEN YILKİ SATIŞIMI GEÇEMEMİŞİM,YA BEN BRONZ ÜYE OLMUŞUM 12 AY BOYUNCA NE ZORLUKLARLA SATIŞ YAPMIŞIM SIRF ŞU TAKI SETİNİ ALABİLMEK İÇİN FAKAT AVONUN YAPTIĞINA BAK YA....OLMAZ OLAMAZ KABUL EDEMİYORUM BÖYLE BİR KURALI ÇÜNKÜ ÇOK EMEĞİM VAR BENİM.ÖNÜME BİR ÖDÜL KONMUŞTU VE BEN ONA ZORLUKLARLA GELDİM SONUÇ ORTADA...BANA BENİM BAŞIMDAKİLER HİÇ YARDIM ETMİYOR UYARMIYOR NİYE BAŞIMIZDA OZAMAN BEN BU SEFERDE SESİMİ DUYURAMAZSAM İSTİFA EDİCEM VE BAŞKA KOZMETİK ÜRÜNÜ SATICAM....


24 temmuz 2013 tarihinde adim kullanilarak siparis verildigi yine haberim olmadan verilen siparişin şahsım gibi davranan biri tarafindan kargodsn teslim alindigi hakkinda müşteri hizmetlerinizle görüşmüş ve çektiğim faxla da durumu açıklığa kavusturmuş dosyanin takibinin durdurulduğu tarafıma söylenmişti. Bugün yine mesaj geldiğini ve yine ayni dosyanın takibe gireceği belirtilmiştir. Benim vermedigim ve dahi teslim alamadığım hakkında en ufak bir fikrimin dahi olmadığı tasarrufum altına girmemiş urunlerin her yıl karşıma çıkması şaşırtıcıdır.konunun ivedilikle incelenmesi ve bilgi verilmesi, siparişi teslim aldigima dair delil mahiyetli ibraza konu belge varsa tarafima ibrazı aksi halde tazminat davası acacak olduğumu tarafiniza üzüntüyle bildiririm.


ben yıllardır avon yapıyorum..çalışan temsililerimin kolileri adresime gelir tek tek evlerine götürür...ödeme günü geline ödemelerini yaparım..hepsine herdaim koşarım...yaz demem kış demem yüksünmem...eşim de temsilcimdi..faturasını untmuşum....avonu aradım boru şu kadar dendi ödedim.avonu arayıp...bugün kızımın yurt parası için koştururken geldim baktım kapıda kagıt...avonu aradım ana para yatmış dio...avukatı ara dediler arardım 221 tl dosya masrafıymış...peki ilk aradıgımda söyleselerdi yaaa...şu an imkansızlıklar içinde kızımı okutmaya çalışıyorum...evimde kömürüm yok...ben günü günle hesap yaparken bu hesapsız iş beni hasta etti...gün boyu gözyaşım dinmedi...biz aileyiz avon la derken ...avon böyle mi teşekkür etti....bugün avon içimde kapanmaz kocaman yaralar açtı....içimi acıttı....tarif et deyin tarifi yok işte...öyle bir imknsız acı....bilin istedim....06987345 emine kordon....