Avek Otomotiv Servis Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Avek Otomotiv A.Ş.

Esenler, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Oruç Reis Mh. Giyimkent Caddesi, No: 2 Atışalanı, Esenler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 440-2525 ara

Hakkında

Avek Otomotiv A.Ş.:

Avek Otomotiv Servis Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Şirket yurtiçi ve yurtdışında, motorlu, motorsuz, hava, kara, deniz, nakil vasıtaları, iş makineleri, bisiklet, motosiklet ve diğer taşıt araçları televizyon ve ses alma cihazları alım, satım, ithalat ve ihracat yapar, Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmesi için her türlü gayrimenkul satın alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi hertürlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket hak ve alacaklarının tahsili ve temini için ayni ve şahsi hertürlü teminat alabilir veya verebilir, Yurtiçi ve yurtdışında motorlu motorsuz hava kara deniz vasıtaları bisiklet motosiklet televizyon ve ses alma cihazları iş makineleri traktör biçer döver v. b. tarım makineleri ve bunlarla ilgili yedek parçaları ve aksamlarının alım satım ithalat ve ihracatını yapar ve 17. 11. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 583878 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Mart 2006 tarihinde kuruldu. Avek Otomotiv A.Ş., İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan oto galerisi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.avek.com.tr

Avek Otomoti̇v A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto galerisi
  • oto servisi
  • otomotiv
  • oto galerisi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Avek Otomoti̇v A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

eşimin 2005 model golf marka aracını servisinizegetirdim orada aracıteslimalırken rahat sızlıklarıızı dile getirdik oradaki kabul edenbeyfendi herşeyianladıgını vearacımızı bırakıpgittik ve ertesigünaracı aldıgımızda farklı şeylerin yapılıp bizdentekrararacınarızalı parçasıiçinparatalepedildi pekibizimarızalı olmayan parçalarımıza neden anlamadan işlemyapıldı sonrasında birbayan bizi evtelefonundan arayıp servisinizden memnunolupolmadıgımısordu ben kendisine şikayetimi belirttim ama oralı olanolmadı şu anda araba mızın öntarafımdan şıkıtıyabenzer seslergeliyor servisten çıktım osesle oralıolan olmadı aracımın pilakası 34 dk 2424 ilgililere duyurulur bizede yazık