Atlas Grup Uluslararası Tekstil Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Atlas Grup Uluslararası Tekstil Danışmanlık

Fatih, İstanbul
Atlas Grup Uluslararası Tekstil Danışmanlık

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Haseki Sultan, Turgut Özal Millet Cd 53/9, 34096 Fatih/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 633-4031 ara

Hakkında

Atlas Grup Uluslararası Tekstil Danışmanlık:

Atlas Grup Uluslararası Tekstil Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü kumaş ve konfeksiyon ürünleri mümessilliği ve ana ürünlerin dahili ticaret ithalat ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. Gerekli araç nakil vasıtaları makina ve tesiler ile bunların yedek parça alım satımını yapmak ithal etmek gayrimenkuller kiralamak arazi ve arsalar iktisap etmek bunlar üzerinde inşaat yapmak ve yaptırmak depolar satış teşhir yerleri kurmak gerektiğinde bunları kiralamak ifraz ve tefriz etmek üzerlerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat maliyeti kat irtifakı tesis etmek şirketin üçüncü şahıslarının borç ve alacaklarının alınmasını ve ödenmesinin teminen ifotek rehin kefalat ve diğer teminatları vermek ve almak ifotek ve rihinleri fes ve tadil etmek gibi işlemlerde bulunabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 450555 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Aralık 2000 tarihinde kuruldu. Atlas Grup Uluslararası Tekstil Danışmanlık, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan giyim mağazası. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Atlas Grup Uluslararasi Teksti̇l Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Giyim mağazası

Konum

Bu bölümde Atlas Grup Uluslararasi Teksti̇l Danişmanlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.