Atlas Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat ve Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şirketi

Atlas Dayanıklı Tüketim Malları

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Namık Kemal Cad. No: 8 Çakırağa Mh. Fatih, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 633-2613 ara

Hakkında

Atlas Dayanıklı Tüketim Malları:

Atlas Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat ve Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şirketi

Dayanıklı tüketim malları olarak nitelendirilen elektrikli ve elektriksiz mekanik otamatik ev ve büro cihazları eşyaları aygıtları buzdolabı çamaşır makinesi. . . . . . İnşaat alanında faaliyet göstererek her türlü gayrimenkul inşa etmek almak satmak kiraya vermek konusu ile ilgili her türlü resmi ve özel sektör ihalelerine katılmak yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere konut site fabrika köprü yol baraj liman havalimanı demiryolları enerji üretim tesisleri boru hattı sulama tesisleri kanalizasyon elektrik su havagazı doğalgaz tesisleri ve şebekelerini yapmak ve taahhütte bulunmak taahhüt ettiği inşaatları kısmen veya tamamen başkalarına ihale etmek veya bu türden işleri gerçek ve tüzel kişilerle yapmak tüm inşaatlar için mimarı proje etüt proje tesisat projeleri hazırlamak hazırlatmak konusu gereği çimento ve demir gibi her türlü inşaat sıhhı tesisat ve elektrik malzemelerinin alım satımını yapmak, Şirket konusu ile ilgili maksatlarını gerçekleştirmek için ticari mümessillik ticari vekillik acentalık her türlü menkul ve gayrimenkul değerleri aracılık yapmamak şartı ile alıp satmak, Amaçlarını gerçekleştirmek için gayrimenkuller almak ipotek rehin kefalet ve diğer her türlü teminatları almak ve vermek ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 468866 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Ocak 2002 tarihinde kuruldu. Atlas Dayanıklı Tüketim Malları, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan beyaz eşya satış.

Soru & Cevap:

Atlas Dayanikli Tüketi̇m Mallari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • beyaz eşya satış
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Atlas Dayanikli Tüketi̇m Mallari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.