Atılgan Otomotiv Sanayi Servis Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Atılgan Otomotiv Servis A.Ş. (Ford Plaza)

Sancaktepe, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Veysel Karani Mh. Aşık Teyhani Caddesi, No: 14, Samandıra, Sancaktepe, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 498-9800 ara

Hakkında

Atılgan Otomotiv Servis A.Ş. (Ford Plaza):

Atılgan Otomotiv Sanayi Servis Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Her türlü otomobil, kamyon, çekici, arazi taşıtı, binek oto, midibüs, minibüs, panel van, pick up ve benzeri otoların alım ve satımını yapmak. Alım satımını yaptığı bu taşıtların tüm yedek parça ve aksesuarlarının alım satımını yapmak. Alım satımını yaptığı bu araçlara servis hizmeti vermek bakım ve tamiratlarını yapmak. Şirketin işleri için iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek, ihracat, yatırım, akreditif emtia ve benzeri krediler temine tmek, bunlar için şirketin sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri rehin eve ipotek etmek. Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 468964 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Ocak 2002 tarihinde kuruldu. Atılgan Otomotiv Servis A.Ş. (Ford Plaza), İstanbul, Sancaktepe ilçesinde yer alan otomotiv. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.atilganotomotiv.com.tr

Atilgan Otomoti̇v Servi̇s A.Ş. (Ford Plaza)'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • otomotiv
  • firma
  • oto servis
  • oto galeri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Atilgan Otomoti̇v Servi̇s A.Ş. (Ford Plaza)'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Firmanız dan 16,05,2014 tarihinde ford cornedo curier marka araç aldım.zaman içerisinde firmanıza uğrayıp gerek satıştaki gerekse servislerdeki görev yapan arkadaşlarla zaman zaman görüşüyorum.
Renault daki kampanyalardan gelen yoğun mesajlar nedeniyle,14,03,2015 günü firmanıza uğrayarak yeni ne tür kampanyalar var.aracımı belki değiştiririm diye Firmanıza uğradım.ikinci el bölümünde görev yapan güvenliğiniz aracımı park yaptırmamak için yapmadığını bırakmadı.neredeyse birbirimize girecektik.böyle bir kişiyi üstelik müşteri ilk karşılayacak güvenlik biriminde nasıl çalıştırıyorsunuz bunu çok merak ettim.Gerçi ikinci elde görev yapan arkadaş duruma müdahale ederek özür diledi ama onun özürüne gerek yokki.Terbiyesiz birinin yaptığını neden bir başkası tamir etmeye çalışsınki.
Ben şunu söylemek istiyorum.sizin için ne kadar önem arz eder bilemem ama ben artık ford atılgan firmasına hiç bir şekilde bir daha uğramam.eşime dostuma da tavsiye etmem.
Aynı konu ile ilgili ford genel müdürlüğüne de mail atacağım.
En yakın zamanda ford aracın dan satıp kurtulacağım.
HAYIRLI İŞLER.


bayinizden 2012 yılında ford connect almıştım krediyle acaba dosya masraf parası nekadar alınmıştı