Üniversite Bölümü

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi

Yakutiye, Erzurum
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi

49 kişiden %74'si beğendi (3.7)

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Mh, Atatürk Ünv. Pk:25240, 25240 Yakutiye/Erzurum Haritayol tarifi

Telefon: +90 (442) 344-6666 ara

Hakkında

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi: Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi Erzurum, Yakutiye ilçesinde üniversite hastanesi, hastane, özel hastane, sağlık, eğitim ve araştırma hastanesi, araştırma hastanesi, üniversite hastanesi. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Erzurum, Yakutiye ilçesinde yer alan Üniversite bölümü. Bu mekan toplam 49 oy üzerinden 3.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: atauni.edu.tr

Atatürk Üni̇versi̇tesi̇ Tip Fakültesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Atatürk Üni̇versi̇tesi̇ Tip Fakültesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Selam ben Azerbeycandan sizleri rahatsız ediyorum. İsmim Tarverdi N?c?fov sizin hastanede Gastroenrtlrolojide olan pr, dk Nihat Okçunun hepatit C hastasıyım. Defalarca gelib gitmişim oraya, şimdide bir kaç güne gelmek istiyotum, yalnız bizde nevruz bayramı kutlamaları biz çalışmıyoruz,o zaman gelicem, ama bilmek istediğim şey sizin bu nevruz kutlamaları arefesinde, hastane ve benim doktorum çalışıyorlarmı, şimdi ben gele bilirmiyim ya gelememmi onun için soruyordum. rahatsızlık verdiğim için özür dilerim. bi zahmet emailime bi cevap yollarsanız sevinirim.
Ayın 21 de gelmek istiyorum ay sonuna dek orda kalıcam. Gele bilirmiyim muayeneye çalışıyormusunuz ?


bn hakketden bu aziziye hastanesini çkk beyndim ve doçenler dahil..


erzurumdaki en iyi hastane