Atatürk Organize San. Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği - Asad İktisadi İşletmesi

Atatürk Organize San. Bölgesi Sanayici Ve İş Adamları Derneği - Asad İktisadi İşletmesi

Çiğli, İzmir
Atatürk Organize San. Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği - Asad İktisadi İşletmesi

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Mahalle, 8045/1. Sk No:7, 35620 Çiğli/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 376-7675 ara

Hakkında

Atatürk Organize San. Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği - Asad İktisadi İşletmesi: 10.11.2011 tarihinde 1446281 sicil numarası ile İzmir Ticaret Odası'na kayıt olan Atatürk Organize San. Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği - Asad İktisadi İşletmesi, halen İzmir'in Çiğli ilçesinde faaliyet göstermektedir. İşletmenin resmi ünvanı: Atatürk Organize San. Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği - Asad İktisadi İşletmesi'dir. Kayıtlı olduğu İZTO meslek grubu: 47 - BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA- TELEKOMÜNİKASYON- DANIŞMANLIK VE İLGİLİ FAALİYETLER Atatürk Organize San. Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği - Asad İktisadi İşletmesi, İzmir, Çiğli ilçesinde yer alan İşletme yönetimi danışmanı.

Soru & Cevap:

Atatürk Organi̇ze San. Bölgesi̇ Sanayi̇ci̇ ve İş Adamlari Derneği̇ - Asad İkti̇sadi̇ İşletmesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İşletme Yönetimi Danışmanı

Konum

Bu bölümde Atatürk Organi̇ze San. Bölgesi̇ Sanayi̇ci̇ ve İş Adamlari Derneği̇ - Asad İkti̇sadi̇ İşletmesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.