ATASAY KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Atasay Kuyumculuk A.Ş. - Genel Müdürlük

Bahçelievler, İstanbul

5 kişiden %40'si beğendi (2)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez Mh. Sedir Sokak, No: 7, Atasay Merkez Ofis, Pk: 34197, Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 652-3366 ara

Hakkında

Atasay Kuyumculuk A.Ş. - Genel Müdürlük:

ATASAY KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Altın, gümüş, ve diğer kıymetli madenlerden mamul eşyaların ve mücevheratın imalatını, ihracatını, yurt içinde ve yurt dışında pazarlamasını yapmak Şirket lüzumlu görülecek menkul ve gyarimenkul malları iktisap edebilir satabilir başkasından kiralayabilir veya kiraya verebilir teminatlı veya teminatsız her türlü para istikaraz edebilir alacaklarına karşılık rehin ve ipotek alabilir bu ipoteklerin terkini talep edebilir kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir ve gayrimenkuller üzerinde alacaklıları lehine veya üçüncü şahıslar lehine rehin veya ipotek tesis edebilir kefil olabilir şirket menkul ve gayrimenkulleri üzerinden intifa irtifak sükna hakları ile medeni kanunun hükümleri gereğince ayni ve gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemler yapabilir ve şirketin 2. 7. 1997 tarihinde tescil edilen anonim şirketi esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 252337 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Ocak 1989 tarihinde kuruldu. Atasay Kuyumculuk A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.atasay.com

Atasay Kuyumculuk A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • atasay
  • mücevherat
  • altın
  • kuyumculuk
  • şirket
  • genel müdürlük
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Atasay Kuyumculuk A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayın ATASAY yöneticileri ben sizin bir müşteriniz olarak sizin kartal istmarinden yaklaşık 40 gün önce bir bileklik aldım.fakat 1hafta sonra üründe arıza çıktı.Aldığım yere götürdüm bana yaklaşık 1ay süreceğini söylediler alt tarafı çok basit bir tamir olayının bu kadar sürmesini hemde bu teknoloji çağında bu kadar sürmesini yadırgamama lazım ürünü bıraktım.Aradan 25gün geçti aradım [02/07/2018]bana ürünün bugün kargoya verileceğini söylediler en geç cuma günü bizde olur dediler.Bu arada bana hep genel merkezden bahsediyorlar yani topu size atıyorlar.[05/07/2018]aradığımda daha ürünün gelmediğini söylediler bende kendilerine istanbul içinde ürünün en geç 1 günde teslim edildiğini kendilerinin beni oyaladığını söyledim.Banaürünün pazartesi günü geleceğini söylediler bende kendilerine yalan söylediklerini ve beni oyaladıklarını söyledim,genel merkezdenden yetkili birkişiyle ben görüşüyüm dedim bana çağrı merkeziyle görüşebilirsiniz dediler,benim aldığım ürünün bedeli 850tl.parası hiç önemli değil kendilerine bağışladım ürünü ben atasay kuyumculuğu kurumsal bir firma sanırdım büyük bir kuruluş zannederdim yanılmışım sadece malı satana kadarmış.Şahsen çok üzüldüm.bende kendilerine sizin çok kötü reklamınızı yapıcam dedim.yine söylüyorum ben parasında değilim yapılan muamele çok ağırıma gitti.SONER ÇELİK GSM 05326865062.ARARSANIZ MEMNUM OLURUM.


lütfen şikayetimi çözün lütfen rica ediyorum


Atasaydan almış olduğum yüzük


özel günlerde yapmış olduğunuz kampanyalı ürünleri bölgede bulmak sıkıntı caranet yüzük 6 adet geldi kalmadı deniyor.Belli miktarda yapılan Alış verişlerde hediyesi olan ürünler müşteriye verilmiyor.kalmadı gibi bahaneler ileri sürülmesini etik bulmuyorum .atasaydan yaptığım alış verişlerde tahüt edilen hiç bir hediyeyi alamadın üzgünüm..


neden anadolu yakasında bu çadır kurulmuyor. Anadolu yakası Eşkişehir kadar büyük bir yer. dikkate alırsanız sevinirim.indirimli ürünlerinizden bizim yakada yararlanmak istiyor.