Ataköy Seyahat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Ataköy Akanay Turizm

Bahçelievler, İstanbul

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Şirinevler Mh. Seyhan Sokak, No: 5 D: 1 (E-5 Tarafı Denizbank Altı), Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 503-8503 ara

Hakkında

Ataköy Akanay Turizm:

Ataköy Seyahat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

YUrt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içi ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik işlemlerini yapmak yurt içinde ve yurt dışında mümessillik acentelik bayilik ve distribütörlük ve müşavirlik hizmetleri vermek almak devretmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 634032 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Temmuz 2007 tarihinde kuruldu. Ataköy Akanay Turizm, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan turizm ve seyahat. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ucakbiletihatti.com

Ataköy Akanay Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • turizm ve seyahat
  • turizm
  • turizm acentesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ataköy Akanay Turi̇zm'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Hakaret duymak istiyorsanız doğru yerdesiniz


Tamamen madurum kesinlikle tavsiye etmiyorum


Bu firmadan otobüs bileti aldım bir bayan olarak bizzat kendim gittim ve bayan yolcu olduğumu ifade ettim ancak biletimi bay olarak kesilmiş 12 saat yolculuk.. çok madurum. Firmayı aradım maduriyetim giderilsin diye. Bayram öncesi bana rahat bi şekilde gitmeyin dendi. Acentadan maduriyetim için iade istedim bana beleşci dendi. Bileti kesen Jale Üzmez. Madur olmak ve hakaret duymak istemiyorsanız bu acentayi kesinlikle tavsiye etmem.


Uçak bileti ihtiyacımda, her zaman en ucuz bileti bulup veriyorlar, kusursuz hizmet için teşekürler ataköy akanay.
ayrıca kampanya olduğunda haberdar edildiğim için ayrıca memniyetimi ifade etmek istiyorum. ucuz uçaklar bileti-facebook aracılığıyla tabiki, onlarada teşekürler.....