veteriner kliniği

Atakent Veteriner Kliniği

Küçükçekmece, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Mah. Halkalı Cad. Esentepe Sok. No: 15 / A Halkalı, Küçükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 470-8899 ara

Hakkında

Atakent Veteriner Kliniği: Atakent Veteriner Kliniği İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde veteriner kliniği, veteriner, sağlık, veteriner kliniği. Atakent Veteriner Kliniği, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan veteriner kliniği. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.atakentvet.com

Atakent veteri̇ner Kli̇ni̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • veteriner kliniği
  • veteriner
  • sağlık
  • veteriner kliniği

Konum

Bu bölümde Atakent veteri̇ner Kli̇ni̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2708452/atakent-veteriner-poliklinigi-onay-almadan-fahis-ucret-cikardi/

Köpeğimizin kulağında siyah akıntı olduğu için muayene edilmesi için Atakent Veteriner Polikliniğine götürdük.Muayene ücretinin 45 TL olduğu söylendi.Muayene dışında hiçbir işlem için onayımızı almadılar.
Köpeğimizin ağzı kapatıldığı için huysuzlandı,uyuşturdular. Kulağa bakıldı,kulak pamuk ve solüsyon ile temizlendi,yakalık takıldı.538TL ücret çıkarıldı.Fiyatı fazla bulduğumuzda verdikleri hapı damlayı alarak fiyatı 368TL ye düşürdüler. 368TL nin detayını sorduğumuzda önce vermediler,sonra 668TL lik bir liste çıkardılar,300 TL borçlusunuz dediler

İstanbul Veterinerler Odası fiyat listesinde kulak yıkama temizleme ilaç uygulama 65TL,biz sadece kulak temizliğine Atakent Veteriner Kliniğinde 368TL ücret ödedik.