Atak Mühendislik-inşaat ve Oto Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Atak Mühendislik İnş. San. Tic. Ltd. Şti.

Kağıthane, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: İnönü Caddesi, No: 10 / 303, 4. Levent, Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 269-6799 ara

Hakkında

Atak Mühendislik İnş. San. Tic. Ltd. Şti.:

Atak Mühendislik-inşaat ve Oto Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü işletmelere çalışma ruhsatı, işletme belgesi, planları, projeleri, etütleri ve hesaplarını yapmak ve yaptırmak, konusu ile ilgili her türlü müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri vermek, her türlü buhar kazanları kompresörler, vinç, kreyn gibi vs. muayeneye tabii cihazların bakımı, yıllık fenni muayeneleri ve basınç testleri yapmak ve yaptırmak, Her türlü özel resmi inşaat tesis, plan, proje, etüt, fizibilite, hafriyat, onarım, boya, sıva ve her türlü dekorasyon ve mimari işleri yapmak, ihalelere katılmak, bu işleri müteahhit firma olarak yapmak ve yaptırmak, arsa arazi alımı, satımı, kat karşılığı inşaat yapmak, konusuyla ilgili her türlü yapı ve inşaat ve yardımcı malzemeleri toptan ve parekende alımı, satımı, gayrimenkul malları almak, satmak, kiraya vermek, kiralamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 328040 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Atak Mühendislik İnş. San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan mühendislik. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Atak Mühendi̇sli̇k İnş. San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mühendislik
  • ruhsat
  • mühendislik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Atak Mühendi̇sli̇k İnş. San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İŞYERİ ÇALIŞMA RUHSAT PROJESİ HAZIRLANMASI, FENNİ RAPOR, KOMPRESÖR MUAYENE RAPORU HAZIRLANMASI KONUSUNDA 30 YILLIK BİRİKİM


İşyeri Çalışma Ruhsat Projesi konusunda uzmanlar; Belediyede hiç bir sorun yaşamadım