Atak Ayakkabıcılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Atak Ayakkabıcılık

Esenyurt, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Çakmaklı Mh. Kapı Karakolu Mevki Eski Hadımköy Yolu Volkan Sk. B Blk. No: 3, Kıraç, Esenyurt, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 886-6490 ara

Hakkında

Atak Ayakkabıcılık:

Atak Ayakkabıcılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Gerek yurt dışında giderek artan talebin karşılanabilmesi ve gerekse yurt içinde kamu ve özel sektör kuruluşların talep ettikleri her nevi ayakkabı, terlik, çanta ve saraciye mamulleri imali ile hakiki deri, suni deri imalatını gerçekleştirmek için modern teknolojinin gereği olan sistem ve yaratıcılık içinde çalışarak ekonomik ve teknılojik kolaylık ve yararlanmalar sağlayacak ve bu alanda gerekli yatırımları yapacak bir firmanın oluşturulması. Büyük ve küçük baş hayvanlarla av ve yabani hayvan derileri ve kürklerinin islah edilerek işlenmesi ve diğer gerekli ameliyeler yapılarak üretilen zig, süet, glase, vidala, kösele, kürk ve yapağılı derilerin imalatı veya imal ettirilmesi, toptan ve perakende satışı, pazarlaması, ithalat ve ihracatını ifa etmek Şirketin faaliyeti ile ilgili olarak menkul ve gayrimenkul ve ayni hakları almak ve satmak borçlanmak menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde leh ve aleyhte ayni haklar tesis etmek, rehin ve gayrimenkul mallar üzerinde leh ve aleyhte ayni haklar tesis etmek rehin ve ipotek almak ve vermek. Kendi borçları ve tüzel kişilerin borçları için şirketin gayrimenkullerini şirketler veya bankalar lehine ipotek etmek suretiyle teminat vermek, Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak. Ayrıca 3. şahıslar lehine şirket gayrimenkullerini bankalar lehine ipotek etmek suretiyle teminat vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 208092 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Aralık 1984 tarihinde kuruldu. Atak Ayakkabıcılık, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan ayakkabı.

Soru & Cevap:

Atak Ayakkabicilik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ayakkabı
  • ayakkabıcılık
  • ayakkabı
  • firma
  • ito üyesi