Assan Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Assan Foods - Assan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Beşiktaş, İstanbul

9 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez Alışveriş Merkezi D:Blok: B, 34337 Beşiktaş/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 297-9232 ara

Hakkında

Assan Foods - Assan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.:

Assan Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Tarımsal ve hayvansal gıda maddelerini işleyerek, konserve salça, konsantre, dondurulmuş gıda, kurutma, hazır yemek veya başka sistemleri imal eden fabrika veya işyerleri açmak, kiralamak, kiraya vermek ve üretilen bu maddelerin ihracı toptan ve parekande satıcılığını yapmak, Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gayrimenkul alır, satar, kiralar, kira sözleşmelerini tapuya şerh ettirebilir, kiraya verebilir, sahibi bulunduğu gayrimenkuller üzerinde gerek kendi gerek üçüncü şahısların her türlü borçlarını teminen ipotek tesis edebilir, Keza menkullerini gerek kendi gerek 3. şahısların her türlü borçlarına karşılık teminat olmak üzere rehin edebilir, bunlar üzerinde ticari işletme rehni tesis edebilir ve şirket lehine rehin alabilir, Gerek yada tüzel 3. kişiler lehine her türlü ayni ve nakdi kefalet verebilir alabilir, Şirket ipotek ve rehinlerini fek edebilir, tapu dairelerinde gerekli işlemleri yapabilir, kanunun öngördüğü şekilde mahsus siciline tescil ettirebilir gerektiğinde ifraz ve tevhid ile parselasyon için her türlü muamele ve tasarrufu yapabilir. Hak ve alacaklarının tahsili ve temini için ayni ve şahsi her türlü teminatı alabilir veya verebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir ve 30. 4. 1999 ve 15. 11. 2000 tarihlerinde tescil edilen tadil mukavelelerinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 326503 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Şubat 1998 tarihinde kuruldu. Assan Foods - Assan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan gıda Üreticisi. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.assanfoods.com

Assan Foods - Assan Gida Sanayi̇ ve Ti̇caret A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Gıda Üreticisi

Konum

Bu bölümde Assan Foods - Assan Gida Sanayi̇ ve Ti̇caret A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.