Aslan Beton Anonim Şirketi

Aslan Beton

Pendik, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İag İnşaat ve İnşaat Araç Gereçleri Ticaret Anonim Şirketi Ekmel Hazır Beton Anonim Şirketi Lafarge Beton Anonim Şirketi Laferge Ekmel Beton Anonim Şirketi Sanayi Mah. Mezarlık Sok. No:1 Pendik, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 378-5800 ara

Hakkında

Aslan Beton:

Aslan Beton Anonim Şirketi

Kendisinin veya başkalarının arsaları üzerinde sosyal sinayi turistik ve ticari amaçlı yapılar sosyal toplu konutlar yapmak bunları peşin veya uzun süreli taksitlerle satmak veya kiraya vermek. Şirketin kendi ihtiyacı için menkul ve gayrimenkul almak ve satmak. Şirket çalışma konularına dahil işlerin yerine getirilebilmesi için kanuna uygun olarak ve Yönetim Kurulu Kararı ile gayrimenkul malları ve ayni hakları tasarruf edebileceği gibi bunları alıp satabilir. Vadeli satışlara ve her türlü alacaklara karşılık menkul rehni, işletme rehni, ve gayrimenkul ipotek tesis yaptırabilir ve bunları fek ettirebilir. Şirket lehine sağlanacak kredilerle şirketçe girişilebilecek taahhütleri teminen, menkulleri üzerinde rehin ve ticari işletme rehni, gayrimenkulleri üzerinde rehin ve ticari işletme rehni, gayrimenkulleri üzerinde ipotek tesis ettirebilir. Şirketin ilgili üçüncü şahıslar lehine şirket gayrimenkulleri üzerined ipotek tesis genel kurul kararı ile yaptırılabilir. ve 9. 5. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 584904 sicil no ile kayıtlı firma, 10 Nisan 2006 tarihinde kuruldu. Aslan Beton, İstanbul, Pendik ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Aslan Beton'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi