müdürlük

ASKİ Keçiören Bölge Müdürlüğü

Keçiören, Ankara

4 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Sanatoryum Caddesi, No: 243, Keçiören, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 357-0148 ara

Hakkında

ASKİ Keçiören Bölge Müdürlüğü: ASKİ Keçiören Bölge Müdürlüğü Ankara, Keçiören ilçesinde müdürlük, aski, bölge müdürlüğü, müdürlük. ASKİ Keçiören Bölge Müdürlüğü, Ankara, Keçiören ilçesinde yer alan müdürlük. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.aski.gov.tr

Aski̇ Keçi̇ören Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • müdürlük
  • aski
  • bölge müdürlüğü
  • müdürlük

Konum

Bu bölümde Aski̇ Keçi̇ören Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Telefonla aradığımızda operatör, kısaca söylenen şikayeti dinledikten sonra ilgilisine bağlayacağı yerde kendisi bize çeşitli söylemler yapıyor sonra da ben ekibi oraya yönlendiriyorum diye beyan ediyor. Biz de operatöre söylediğimiz yerde saatlerce bekliyoruz ama ekipten eser yok, tekrar aradığımızda ekip mutlaka sizi telefonla arar ve gelir diye cevap veriyor. Böyle olacağına direk yetkiliyle işin erbabıyla görüşülse durum ona anlatılsa işler daha çabuk halledilir kanaatindeyim. Teşekkür ederim.
Saygılarımla..


dikkate alınırmı bilmem ama yinede yazayım 6 aydır atapark 1282 sokak taki logar sürekli tıkanıyor geliyolar bbir hortum salıp açıldı diyerek sevinerek gidiyorlar her hafta geliyorlar alıştık artık ama bıkkınlık getirmeye başladı diyorum ki bizim kömürlük suyla yani kanal suyuyla doluyor binayı bir koku sarıyor mesela 8 veya 10 tane balık alsam su dolu kömürlüklere bıraksam dogan haber ajansını veya fox tv deki fatih portakalın programına alay konusu bir film çekilse acaba diyorum bu balıklar neden öldü diyede başlık olsa nasıl olurdu keçiören aki den gelip başrol almak isterlermi acaba belki aski den kovulup artist olurlardı ne güzel olurdu benim canım yandı can yakmak için bunu yaparım belki bazı kişiler bu yazılanları okurda koltugundan kalkar atapark 1282 sokak no 1 apartman girişi önündeki logara bi çözüm bulur şimdilik sabır sabır sa bır beklicez balıklar biraz büyüsün diye büyük olursa kaçan balık büyük müş deriz saygılar :)))))


kardeşım ben pınarbaşı mah ayrık sokak ta oturuyorum 2 gündür sular akmıyo bu ne rezıllık insan bi haber verir içecek suyu bile bulamıyoruz insanları mağdur etmeye hakkınız yok bayram arefesınde bu yapılmaz


iki gündür şu yaz mevsiminin ortasında bu çağda keyfi olarak karakaya mah. bağlum cad. kafkaskent siteleri no;59 bağlum keçiören suları aski tarafından kesilmiştir. hizmet kalitesi sıfırdır