müdürlük

ASKİ Etimesgut Bölge Müdürlüğü

Etimesgut, Ankara

10 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: 30 Ağustos Mh. 188. Sokak, Şehir Mezarlığı Üstü, Etimesgut, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 243-2521 ara

Hakkında

ASKİ Etimesgut Bölge Müdürlüğü: ASKİ Etimesgut Bölge Müdürlüğü Ankara, Etimesgut ilçesinde müdürlük, aski, bölge müdürlüğü, müdürlük. ASKİ Etimesgut Bölge Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesinde yer alan müdürlük. Bu mekan toplam 10 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.aski.gov.tr

Aski̇ Eti̇mesgut Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • müdürlük
  • aski
  • bölge müdürlüğü
  • müdürlük

Konum

Bu bölümde Aski̇ Eti̇mesgut Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Aski aski bilmemki ne is yaparlar sulari biyolojik test yaparsin yapsana kimyasal test. Allah a iniyorsaniz ki ben zannetmiyorum Alacagim var yukarida...


Bağyuva 1 Sitesi 96/G Etimesgut Blv. Bağlıca Mh. oturmaktayım. 05.06.2014 tarihinde meydana gelen taşkında, 1094 Sk. içerisinde bulunan ve Yolcular caddesine bakan konutlar, taşkın ve kanalizasyon suları altında kalmıştır. Konutlara giren sular, itfaiye ekipleri tarafından çekilmiştir. Ancak, yağmur ve kanalizasyon suları evlerdeki eşyaları, kapı, pencere, duvar, boya, klozet ve lavaboları kullanılmaz hale getirmiştir.
Aynı sorunu bir daha yaşamamak için Büyük Şehir ve ASKİ Fen İşleri teknik elemanlarına biran önce gerekli önlemlerin alınmasını sözlü ve yazılı olarak talep ettim.
Yazılı taleplerimin dikkate alındığı, konu ilgili olarak da projelerin yapılacağı ve kısa zamanda uygulamaya başlanacağı, tarafıma telefon mesajı ile bildirildi.
Bir zaman sonra ızgara ekibi geldi ve yaklaşık 100 m uzunluğundaki 1094 sk içine yaklaşık 20 m ara ile iki ızgara yaptı ve yağmur kolektörüne bağladı. Izgara ekibinin başındaki Murat ve çavuş Tabur beyler bir ızgaranın da, 1094 sokağın Yolcular caddesini kestiği köşeye yapılması için topoğraflar asfaltın altındaki kolektörün bacasını buldular ama ekip ızgarayı yapmadan gitti. Konuyu defalarca Etimesgut ASKİ'nin 243 25 21 nolu telefonuna anlatmama rağmen ilgilenen olmadı.
26.08.2014 tarih saat 14:30 civarında gelen ekip 1094 sokağın Bağyuva bulvarı ve Yolcular caddesini kestiği kısımlara asfalt eşik yapılması için zift döktü. Bu durumda 1094
sokağa gelen yağmur suları iki yoldan da gelmeyeceğine göre söz konusu iki ızgara neden yapıldı. Trafik Komisyonu tarafından eşik yapılması yasaklandığını söyleyen yetkililer bu iki eşiği kimin için yapıyorlar?
Özetle: Bağlıca bulvarından gelen yağmur suları, 1095 ve 1096 sokakla, Etimesgut bulvarından gelen yağmur suları Yolcular caddesiyle ve Bağyuva bulvarından gelen yağmur suları ise 1094 sokakla çukurda bulunan konutlarımıza girmektedir. 1094 sokağa yapılan ızgaralarla ve eşiklerle taşkından korunurken Yolcular caddesinde bulunan konutlar yağmur sularından nasıl korunacak?
Bu nedenle, 1094 sokağın Yolcular caddesi ile kesiştiği iki köşeye biran önce ızgara yapılması gerekir. Yoksa bizlerin sular altında kalmamızı mı istiyorsunuz?
Saygılarımla.
Tel: 0506 927 36 27


bu ne ya işten geliyoruz terli terli sular yok 2 haftadır sular devamlı gidiyor çalışanıda düşünün kıyafet kalmadı ilgililere anlarsanız


Merhaba,
Geçen hafta perşembe 04.08.2011'de bina ortak kullanımı olan su aboneliği kaydı yaptırdım fakat bugüne kadar yetkili arkadaşlar gelip binamızın suyunu henüz takmadılar sebebini sorabilirmiyim


30 AGUSTOS MAH AHI MESUD BLV. 2069/1 SOK. CIVARINDA SU TAZYIGI DUSUK OLDUGU ICIN GUN ICERISINDE EVLER DE HIC SU AKMIYOR. BU KONU UZUN SUREDIR BOYLE OLMASINA RAGMEN HERHANGI BIR DUZELTME/DUZENLEME YAPILMAMAKTADIR. 2011 YILINDA BOYLE BIR CARESIZLIGI ANLAMAK MUMKUN DEGIL. YETKILILER HIC ILGILENMEYIP, SADECE PLANLAMAYA ALINDI DIYORLAR, ANCAK ILGILI PLANLAMAYI NE BILEN VAR NE GOREN. BU KONUDA BIR GELISME OLURSA NEREDEN OGRENECEGIMIZIDE KONUSUNDA BILGIMIZDE YOK. BELEDIYE ISE KONU BENI ILGILENDIRMIYOR DIYEREK KONUYA DUYARSIZ KALIYOR.


Sayın yetkili veya yetkililer.3 yıldır suvari mah.1716 sokak kanal problemi çözülemedi.çok başarılısınız.en son 11-05-2011 tarihinde yağan yağmurda mahallenin kanalı her zamanki gibi tıkandı ve binanın sığınağını kanal bastı.saat 19,15 te askiyi aradım.hamen ekip göndereceklerine rağmen saat şu an itibariyle20,55 ve daha gelen giden yok ve mahallenin kanalı sığınağa akmaya devam ediyor.senelerdir gide gele bir çözüm bulamadık.daha nerelere baş vurmamız gerekli bilemiyorum.aski sanki başlı başın devlet kimse ulaşamıyor.yeter artık.biz buraada lağam kokusu ilemi yaşamak zorundayız.bi çare bulun .sesimi duyan varsa tambikiçalışan birileri varsa.


Etiler mahallesinde bulunan ızgara ların acılması ve kanalların temizlenmesi ızgaraların uygun yerlere konması ızgaraların cogaltılması bazı sokaklarda ızgaraların az olmasınedeniyle sıkıntılar meydanagelmektedir fabrika cad.ızgaraların yüksek olması sebebiyle subirikintileri ve 1458 sokaktaki yagmursuyu giderinin kapali durumda olmasısebebiyle geriyepmeler meydana gelmektedir bilgilerinize arz olunur


Yaz boyunca su kesintileri yaşadık.Aylardır herhangi bir düzenleme olmadı şu anda da iki gündür suyumuz akmıyor.Herhangi bir yetkiliyede ulaşamıyoruz.Ben süvari mahallesinde oturuyorum defalarca aramama rağmen hep düzeleceği söylendi ama herhangi bir düzenleme olmuyor.Bu sorunumuz ne zaman sona erecek lütfen bu konuda bizi aydınlatırsanız sevinirim.Msusuzluk mağduriyetimizin en kısa sürede düzeltilmesini istiyoruz.


siz nekadar insafsızsınızki iki gündür su yok allah sizi bildiği gibi yapsın vatandaşları mağdur ediyorsunuz.ramazan ayından beri bu sıkıntıyı bize yaşatıyorsunuz. biz başkenttemiyiz yoksa dağ başındamıyız belli değil .allah ............... versin


sularımız hergün kesiliyo hiç bi yetkilinin umrunda değil bu yaz ve geçtiğimiz yaz köy hayatı çektik sayenizde bu belediyenin halka yaptığı iyilik değil aksine kötülük yapıyo rezillik çektiriyo yollar belediye sayesinde delik deşik bi çare bulunsun artık buna belediyenin başına bizim oylarımızla geldiniz bu konuyuda önemseyin artık bi sene değil üç senedir aynı sorunu yaşıyoruz